2024 m. gegužes 3 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Tarptautinio festivalio Kaunas Jazz 2014 spaudos konferencija

2014-03-17
 
 

Maloniai kviečiame žurnalistus dalyvauti festivalio Kaunas Jazz spaudos konferencijoje, kuri vyks kovo 19 d., trečiadienį, 11.30 val. Kauno miesto savivaldybės mažojoje salėje. (Laisvės al. 96, Kaunas). Žiniasklaidos atstovus su tradiciniu renginiu supažindins Kaunas Jazz sumanytojas Jonas Jučas, Kaunas Jazz meno vadovė Indrė Jučaitė, Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, Kauno senamiesčio draugijos valdybos pirmininkas Edmundas Kolevaitis, Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos bigbendo vadovas Eugenijus Vedeckas.

Nuo 1991 metų vykstantis Kaunas Jazz festivalis tapo visos Lietuvos kultūrinio gyvenimo dalimi - reprezentuoja Lietuvą ir Kauno miestą bei suteikia jam išskirtinę dvasią ir unikalų džiazavimo polėkį.

Tarptautinis džiazo festivalis Kaunas Jazz, atnešantis į Lietuvą ne tik pavasarį, bet ir begalinį naujų emocijų, idėjų ir patirties pliūpsnį, Kaune ir Vilniuje pristato pasaulines džiazo žvaigždes ir šiuo metu aukščiausiai vertinamus džiazo projektus.

XXIV tarptautinis džiazo festivalis Kaunas Jazz 2014 vyks balandžio 24-27 dienomis Kaune ir Vilniuje.

Kaunas Jazz 2014 festivalyje dalyvaus atlikėjai iš Lietuvos, Lenkijos, Izraelio, JAV, Norvegijos, Latvijos, Prancūzijos, Estijos, Vokietijos, Ukrainos, Austrijos.

 

Kontaktinis asmuo

Evelina Baltuškaitė

Atstovė spaudai

Viešoji Įstaiga JJJAZZ

+370 615 94422

evelina.baltuskaite@gmail.com

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-03-17 07:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media