2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija ir apdovanojimai: lietuvių pasirodymas „Dakaras 2014“ ralio maratone

2014-02-06
 
Benediktas Vanagas

Benediktas Vanagas

 

Vasario 7 dieną 12 valandą Lietuvos automobilių sporto federacija (LASF) apdovanos Benedikto Vanago bei Antano Juknevičiaus ekipažus ir kartu su lenktynininkais  aptars Dakaro ralio ypatybes.

Kaip teigia LASF prezidentas Gintaras Furmanavičius, Dakaro ralis - viena sudėtingiausių distancijų, kurioje tenka važiuoti lenktynininkams, todėl LASF nori apdovanoti šio iššūkio nepabūgusius automobilių sporto profesionalus.

„Dėl didelių atstumų, kuriuos tenka įveikti, karščio ir dažnai užklumpančių nelaimių Dakaro ralis dažnai apibūdinamas kaip vienas sunkiausių iššūkių lenktynininko karjeroje, todėl LASF labai džiaugiasi, kad šiemet net du lietuvių ekipažai sėkmingai „nugalėjo" Dakarą ir užėmė aukštas vietas. Jų patirtis - neįkainojama ir įdomi kiekvienam automobilių sporto gerbėjui," - sako G. Furmanavičius.

Spaudos konferencijos metu atminimo prizais bus apdovanoti B. Vanago bei A. Juknevičiaus ekipažai, lenktynininkai pasidalins įžvalgomis apie Dakaro ralį, atsakys į klausimus. Pristatyme kartu su LASF prezidentu G. Furmanavičiumi dalyvaus LASF viceprezidentai Rolandas Dovidaitis ir Darius Jonušis,  lenktynininkai B. Vanagas bei A. Juknevičius, šturmanas Andrei Rudniski. Renginį ves Ramūnas Fetingis.

Spaudos konferencija vyks vasario 7 d. 12 val. BNS konferencijų salėje, Jogailos g. 9/1, Vilnius (4 aukštas).

Išankstinė žurnalistų registracija elektroniniu adresu: office@visetas.lt

 

Apie LASF

LASF (Lietuvos automobilių sporto federacija), įkurta 1990 metais Kaune, vienija automobilių sportą propaguojančius ar remiančius asmenis. Šiuo metu veikia 11 komitetų, kuriuose sprendžiami atskirų automobilių sporto šakų klausimai. LASF tikslas yra ne tik populiarinti saugų automobilių sportą, bet ir puoselėti bei kelti bendrą vairavimo kultūrą Lietuvoje: nuo mažiausių iki vyriausių vairuotojų.

 

Kontaktinis asmuo

Tomas Ruseckas

Viešųjų ryšių specialistas

Visetas

+370 615 71199

tomas@visetas.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-02-06 10:15
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media