2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija, kurioje bus pristatyta vasario 1 dieną startuosianti karštoji pagalbos linija 116000 dėl dingusių vaikų

2014-01-29
 
 

Naujienų agentūros ELTA konferencijų salėje ketvirtadienį, sausio 30 dieną, 11.00 val., rengiama spaudos konferencija, kurioje bus pristatyta vasario 1 dieną startuosianti karštoji pagalbos linija 116000 dėl dingusių vaikų.

Spaudos konferencijoje dalyvaus "Dingusių žmonių šeimų paramos centro" direktorė Natalja Kurčinskaja, šio centro projektų koordinatorė Kristina Vrubliauskaitė, Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, NVO konfederacijos vaikams valdybos pirmininkė Giedrė Žilinskienė bei Bendrojo pagalbos centro viršininko pavaduotojas Tadas Maroščikas.

Šiuo metu 116000 karštoji linija veikia 26 ES šalyse, taip pat dviejose ne ES šalyse. Nuo šių metų vasario nemokama karštoji linija pradeda veikti ir Lietuvoje.

 Tai paslauga ir pagalba tėvams, ypač keliaujantiems su vaikais, kad jie galėtų imtis neatidėliotinų veiksmų, dingus vaikui ES šalyse. Taip pat šiuo numeriu galės kreiptis ir pasimetę vaikai bei bet kuris asmuo, turintis informacijos apie dingusį vaiką. Ši nemokama linija bus pasiekiama visą parą, taip pat ir švenčių dienomis.

Kolegos žurnalistai ketvirtadienį 11.00 val. laukiami naujienų agentūros ELTA (Gedimino pr. 21/2, įėjimas iš A. Vienuolio g. pusės) konferencijų salėje.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-01-29 10:04
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media