2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencijoje - svarbiausios “Baltijos šalių verslo apžvalgoje

2014-01-28
 
 

Gerbiamieji žurnalistai,

SEB bankai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje pernai įgyvendino mažų ir vidutinių Baltijos šalių įmonių konsultavimo projektą, kurio metu banko specialistai lankėsi įmonėse ir jas konsultavo. Visose trijose šalyse įvyko 4,4 tūkst. susitikimų su mažų ir vidutinių įmonių atstovais, jų metu teiktos konsultacijos finansų valdymo klausimais ir atlikta ir įmonių vadovų lūkesčių ateinantiems metams apklausa. Tai tęstinis projektas - toks pat buvo įgyvendintas ir 2012 metais.

SEB grupė paskelbs susitikimų su įmonėmis metu surinktus duomenis leidinyje "Baltijos šalių verslo apžvalga" (Baltic Business Outlook), kuriame bus pateikiamos įžvalgos apie mažas ir vidutines įmones, sudarančias apie 90 proc. visų Baltijos šalyse veikiančių įmonių.

Svarbiausios "Baltijos šalių verslo apžvalgoje" publikuojamos įžvalgos bus pristatomos spaudos konferencijoje, kuri įvyks sausio 29 d. 11 val. SEB banko centrinėje būstinėje (Gedimino pr. 12, V a., Vilniuje).

- Kaip Baltijos šalių mažos ir vidutinės įmonės vertina verslo aplinką 2014 metais, kaip per metus pasikeitė verslo įmonių nuotaikos?

- Kuriose Baltijos šalyse įmonės yra optimistiškiausios, kurių sektorių įmonės 2014 m. mato pozityviausiai?

- Kurių sektorių įmonės šiemet planuoja priimti daugiausiai darbuotojų ir kurios šalies darbo rinkos situacija yra geriausia?

- Kokius eksporto planus kuria Baltijos šalių įmonės ir kurių sektorių įmonės nusiteikusios optimistiškiausiai?

- Kokios įmonės daugiausiai investuoja į darbuotojus ir kurioms įmonėms reikėtų dėti daugiau pastangų siekiant išsilaikyti rinkoje?

Spaudos konferencijoje dalyvaus SEB banko prezidento pavaduotojas Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika ir SEB banko prezidento patarėjas Gitanas Nausėda.

Pirmoji spaudos konferencijos dalis vyks anglų kalba, video konferencijos būdu joje tiesiogiai dalyvaus ir SEB bankų Latvijoje bei Estijoje atstovai:

"Iš Latvijos - SEB banko Latvijoje valdybos narė Ieva Tetere ir SEB banko Latvijoje makroekonomikos analitikas Dainis Gašpuitis;

"Iš Estijos - SEB banko Estijoje valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eerika Vaikmae-Koit ir SEB banko Estijoje makroekonomikos analitikė Ruta Arumae.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Arvydas Žilinskas

SEB banko ryšių su žiniasklaida vadovas

Tel.: (8 5) 268 1198, 8 687 04 052

E. paštas arvydas.zilinskas@seb.lt

 

 

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-01-28 12:42
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media