2024 m. balandžio 27 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: LSŽF Metinį susirinkimas įvyks vasario pabaigoje Vilniuje, SEB arenoje

2022-01-29
 
Sausio 27 d. įvyko pirmasis šiais metais Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) Prezidiumo posėdis. Nuotoliu vykusiame posėdyje dalyvavo 10 Prezidiumo narių iš 11. Posėdžiui pirmininkavo LSŽF prezidentas Tautvydas Vencevičius.
Nuspręsta LSŽF Metinį susirinkimą surengti vasario pabaigoje Vilniuje, SEB arenoje. Po susirinkimo planuojama rengti tradiciniu tapusį sporto žurnalistų badmintono turnyrą. Tikslią Metinio susirinkimo datą pranešime kuo anksčiau, kai tik bus aiški pandeminė situacija ir SEB arenos konferencijų salių užimtumas.
Nutarta tęsti Mėnesio geriausio sporto žiniasklaidos darbo konkursą. Ar bus tęsiamas ir „Mėnesio sporto nuotraukos" konkursas, paaiškės artimiausiu metu.
LSŽF šiemet numato organizuoti seminarus sporto žurnalistams, jeigu bus poreikis. Kviečiame narius teikti siūlymus el. paštu lszfederacija@gmail.com arba telefonu LSŽF vadovybei. Taip pat planuojama organizuoti Lietuvos žurnalistų krepšinio ir futbolo čempionatus bei kitų sporto šakų varžybas.
LSŽF lieka Tarptautinės sporto žurnalistų asociacijos (AIPS) nare. Už 2022-2023 m. narystę bus sumokėtas 240 eurų mokestis. Pritarta bendru sutarimu.
Kviečiame tapti AIPS nariais arba pratęsti narystę 2022-2023 metams. Užsisakyti narystės pratęsimą arba užpildyti anketą galite čia: https://www.aipsmedia.com/index.html?page=survey&q=8
AIPS narystė 2022-2023 metams kainuoja 40 EUR. Šią sumą turėtumėte pervesti į LSŽF sąskaitą http://www.lszf.lt/apie-lszf/kontaktai/
AIPS bus informuota dėl naujo pažymėjimo gamybos tik po mokesčio pervedimo. Visi gauti mokesčiai bus pervesti tarptautinei asociacijai. LSŽF iš savo narių neima jokio administravimo mokesčio. Anketas jau užpildę ir mokestį pervedę LSŽF nariai patvirtinti prezidiumo posėdyje ir įtraukti į AIPS teikiamų narių sąrašą.
SVARBU: kas dar ketinate tapti AIPS nariais, praneškite LSŽF Prezidiumui iki sausio 31 d. 12.00 val.
Informuojame, kad 2022 m. sausio 27 d. Juridinių asmenų registre įregistruoti nauji LSŽF Įstatai. Taip pat informuojame, kad Sporto rėmimo fondui pateiktas LSŽF projektas. Gautas patvirtinimas, kad: „Pateikta paraiška atitiko administracinės atitikties tinkamumo vertinimo kriterijus".
LSŽF Prezidiumo nariai diskutavo dėl Lietuvos sporto žurnalistikos 100-mečio ir LSŽF 65 metų jubiliejaus minėjimo. Laukiame visų kolegų pasiūlymų dėl šių įsimintinų datų paminėjimo.
LSŽF Prezidiumas
Lithuanian Sports Journalists' federation
Žemaitės str. 6, LT-03117 Vilnius
Tel. +370 686 22377; +370 686 33779
Email: lszfederacija@gmail.com
www.lszf.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-01-29 12:30
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media