2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Televizorių vis dažniau pakeičia telefonas

2019-03-05
 
Ramūno Danisevičiaus nuotrauka

Ramūno Danisevičiaus nuotrauka

Mėta Liepa Kvedaravičiūtė


Aš nelabai mėgstu žiūrėti televizorių, todėl daugiau laiko praleidžiu naršydama telefone. Aš turiu daug socialinių tinklų: Snapchat'ą, Instagram'ą bei Twitter'į.

 

Telefone mėgstu užeiti į šias socialines erdves, bet dažniau naudojuosi Youtube. Ten aš labai mėgstu žiūrėti savo mėgstamos grupės ''BTS" įrašus, dainas ir juokelius. Man labai patinka, kaip jie dainuoja ir šoka. Aš labai norėčiau, kad "BTS" su koncertiniu turu atvyktų ir į Baltijos šalis. Taip pat Messenger'yje aš labai mėgstu susirašinėti su draugėmis.

 

Gerda su telefonu praleidžia daug laiko, bet stengiasi laiką riboti. Ji telefonu dažniausiai susirašinėja, susisiekia, jeigu reikia, naudoja įvairiausias programas, tarp jų ir Instagram'ą bei Facebook'ą. Messenger'į ir Instagram'ą ji naudoja dažniau, nei visas kitas programas.

 

Ji mano, kad žiūrėti į televizorių yra geriau, nei telefoną, nes televizorius yra toliau ir truputėlį mažiau gadina akis. Televizoriaus programų nepasirinksi ir ne nuo tavęs priklausys, kokius filmus rodys, o telefone tu gali įsijungti bent kokią programą ir lengvai gali pajusti priklausomybę nuo telefono, sako Gerda.

 

Moksleivė tiksliai nežino, kiek laiko praleidžia prie telefono, bet maždaug apie vieną su puse valandos.

 

Ji labai mėgsta naudotis Instagram'u bei Messenger'iu, nes ten jai yra lengviausia susisiekti ir susirašinėti, nes paprastos žinutės kainuoja, o važiuojant autobusu susirašinėti Messenger'iu labai patogu.

 



/Tekstas sukurtas Jaunųjų žurnalistų klube, vad. Erika Straigytė; teksto autorei 11 m./



 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-03-05 18:47
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media