2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas

 

2023-04-14Jau pagaminti nauji LSŽF narių pažymėjimai. Galite atsiimti (1)

Informuojame, kad jau pagaminti 2023-2024 m. LSŽF pažymėjimai. Dėl jų atsiėmimo kreiptis į gen. sekretorių Tomą Gaubį (8 686 33779).

2023-04-08"Pragiedrulių" prizas – TV3 laidai "Krepšinio namai"

Geriausia televizijos dokumentinės publicistikos laida šių metų konkurse "Pragiedruliai" - laida "Krepšinio namai" (TV3). Sveikinimai Rolandui Skaisgiriui ir Arvydui Rimui, kurie sukūrė šią laidą kaip dovaną.

2023-02-21 Geriausia sausio sporto nuotrauka „gimė“ Dakaro ralyje

Lietuvos sporto žurnalistų federacija (LSŽF) šeštus metus iš eilės rengia „Mėnesio sporto nuotraukos“ konkursą. Sausio mėnesio laureatu tapo Andrius Laucius. Jis surinko 20 taškų iš 48 galimų. Antrą kartą laureatu tapęs fotografas konkurso organizatoriams atsiuntė nuotrauką iš Dakaro ralio Saudo Arabijoje. Kaip parašė nuotraukos autorius, fotografuota sausio 4-ąją, kai Benediktui Vanagui ralis apsivertė aukštyn kojom ir teko trauktis iš varžybų.

2023-02-11Vasario 25 dieną - LSŽF visuotinis susirinkimas

š. m. vasario 25 d. 11.00 val. (šeštadienį) Vilniuje, SEB arenos (Ąžuolyno g. 7), konferencijų salėje I aukšte vyks Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) eilinis Visuotinis susirinkimas.

2023-02-10Vytautas Medineckas: „Sportas per skausmą – blogas dalykas“

Sportininkas, aktorius ir reperis Vytautas Medineckas, labiau žinomas kaip Ironvytas, sveikatos ir sveikos gyvensenos laidoje „Sveikas rytojus“ pasakojo, kad sportas – jau seniai tapo jo kasdienine mylimiausia veikla, kurią jis sieja tiek su darbu, tiek su kuriamu sceniniu įvaizdžiu.

2023-01-28LSŽF: nario mokestis, nauji nario pažymėjimai  (1)

Artimiausiu metu bus gaminami nauji Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) nario pažymėjimai 2023-2024 metams. Prašome iki vasario 6 dienos sumokėti LSŽF nario mokesčius už laikotarpį, kurį galios pažymėjimas (dvejus metus).

2023-01-26Geriausioje gruodžio sporto nuotraukoje – plaukimo varžybų akimirka (1)

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) rengiamo „Mėnesio sporto nuotraukos“ konkurso gruodžio mėnesio laureatu tapo Rokas Lukoševičius. Jis surinko 20 taškų iš 42 galimų. Rokas konkursui atrinko nuotrauką iš „Plaukimo į 2023 metus“ varžybų Vilniuje.

2023-01-06Kalėdinis slalomas dar laukia veteranų

Gerb. Kolegos žurnalistai, sveikindami Jus su Naujaisiais mielai kviečiame į veteranų slalomą, kurio organizatoriai suteiks galimybę atskiroje įskaitoje pasivaržyti ir žiniasklaidos atstovams.

2022-12-05Spaudos konferencija „Dėl Lietuvos futbolo federacijos“

Seime gruodžio 6 d., antradienį, 9 val. įvyks Seimo nario Mykolo Majausko spaudos konferencija „Dėl Lietuvos futbolo federacijos“.

2022-11-29Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionate triumfavo krepšinio komentatoriaus vedama komanda

Vilniuje įvyko devintasis Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatas, dėl pandemijos surengtas po dvejų metų pertraukos. Aštuonių komandų turnyre čempionės titulą apgynė TV3 komanda. Finale TV3 rezultatu 32:24 nugalėjo kolegas iš „Lietuvos ryto“. Čempionams įteikta lažybų bendrovės „TOPsport“ įsteigta taurė, rašoma LSŽF pranešime žiniasklaidai.

2022-11-18Lietuvos sporto žurnalistų federacijos apdovanojimai. Siūlykite kandidatus

Gruodžio 14 d. vyks Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) Metų apdovanojimų ceremonija. Laureatai paaiškės po LSŽF narių balsavimo, o dabar kviečiame siūlyti kandidatus el. paštu lszfederacija@gmail.com

2022-09-21Laima Janušonytė: Žiūrėjau visas Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes (6)

Žiūrėjau visas Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes. Kai kurias gyvai Kiolne, o paskui per TV3 ir TV6. Noriu pasakyti, kad …seniai taip nekaifavau nuo komentaro . TV 3 komentatoriai #TautvydasKubilius ir #RytisVyšniauskas komentavo profesionaliai, labai labai gerai, neturiu jokių priekaištų!

2022-09-04Filmo „Krepšinis – Lietuvos gyvenimas. Svarbiausios Lietuvos krepšinio pergalės“ pristatymas

Rugsėjo 17 dieną 14 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Konferencijų salėje (5 aukštas) įvyks filmo „Krepšinis – Lietuvos gyvenimas. Svarbiausios Lietuvos krepšinio pergalės“ pristatymas. Filmo scenarijaus autorius ir režisierius Leonas Karaliūnas, operatorius ir montažo autorius Ričardas Norkus, filmą įgarsino Juozas Šalkauskas. Kviečiame!

2022-07-20Kęstutis Šiaulytis: dvigubas draugiškas šaržas (1)

"Lengvosios atletikos pasaulio čempionate Oregone (JAV). Mykolas Alekna iškovojo sidabrą, Andrius Gudžius - bronzą! Šiandien sportininkų pergalės įkvėpė sukurti tokį piešinį - dvigubą draugišką šaržą. Smagių pergalių!" - rašo mūsų kolega Kęstutis Šiaulytis.

2022-06-25Lietuvos sporto žurnalistai Londono olimpinėse žaidynėse (2)

Alfredas Pliadis Facebook‘e paskelbė, kad pridėjo naują nuotrauką prie albumo „Aš ir mano mažasis pasaulis“. „2012 m. liepos 29 diena, Londono olimpinės žaidynės. Lietuvos sporto žurnalistai po Lietuvos krepšinio rinktinės treniruotės. Dėkui už nuotrauką Arūnui Skriduliui“, - rašo Alfredas Pliadis.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media