2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas

 

2013-07-26Pasaulio lengvosios atletikos čempionatas – tiesiogiai per LRT

LRT televizija lieka svarbiausių sporto renginių transliuotoja ir rugpjūčio 10-18 dienomis žiūrovams pasiūlys tiesiogines transliacijas iš Pasaulio lengvosios atletikos čempionato Maskvoje. Neabejojama, kad tai didžiausias 2013-ųjų sporto renginys pasaulyje. Garsiajame 80 000 vietų turinčiame „Lužnikų” stadione ir Maskvos gatvėse vyksiančiose varžybose dalyvaus garsiausi pasaulio lengvaatlečiai – Usainas Boltas, Allyson Felix, Davidas Rudisha, Jessica Ennis ir kiti.

2013-07-16Rūtos Meilutytės startai Pasaulio plaukimo čempionate – tiesiogiai per LRT (3)

LRT sporto vasara – pačiame įkarštyje. Futbolu besimėgaujantiems televizijos žiūrovams jau ruošiamas ir desertas – Pasaulio plaukimo čempionatas Barselonoje, kurį nuo liepos 28-osios tiesiogiai transliuos LRT. Čempionate dalyvaus ir Olimpinė čempionė plaukikė Rūta Meilutytė.

2013-07-16Sporto žurnalistai mojavo golfo lazdomis (2)

Kas sunkiau – nuskraidinti golfo kamuoliuką 150 metrų ar taikliai smūgiuoti į duobutę iš trijų žingsnių atstumo? Tokią užduotį neseniai Europos centro golfo aikštyne sprendė Lietuvos sporto žurnalistai, dalyvavę golfo varžybose, skirtose Tarptautinei sporto žurnalistų dienai.

2012-05-02Lietuvos sporto žurnalistai žaidė Europos futbolo čempionate (1)

Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) sporto žurnalistų klubo „Press‘as" futbolo komanda dalyvavo Europos žurnalistų čempionate. Krokuvoje (Lenkija) vykusiame turnyre varžėsi aštuonis komandos. Burtai lėmė, kad Lietuvos komanda pateko į A grupę su Italijos, Austrijos ir Vengrijos rinktinėmis. Pirmame ture Lietuvos žurnalistai 0:2 pralaimėjo Vengrijai. Antrame susitikime lietuviai 2:0 nugalėjo Austriją.

2012-03-01Lietuvos žurnalistų futbolo čempionų taurė liko Vilniuje (2)

Vilniuje universalioje arenoje „Sportima" jau penktus metus iš eilės vyko Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatas. Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) organizuojamose varžybose žaidė aštuonios komandos iš keturių miestų. Finale susitiko dvi LŽS komandos - „Press‘as" ir dviejų pastarųjų čempionatų nugalėtoja „Freelancers". Šįkart stipresnis buvo „Press‘as", laimėjęs rezultatu 2:0.

2012-02-24Žurnalistai ir futbolo kamuolys - vėl kartu

Vasario pabaiga dešimtims Lietuvos žurnalistų yra įprastas metas žaisti futbolą. Jau penktą kartą iš eilės žiniasklaidos atstovai Vilniaus universalioje „Sportimos" arenoje stoja į kovą dėl stipriausios šalies žurnalistų komandos titulo. Šeštadienį vyksiančiame Lietuvos žurnalistų futbolo čempionate kovos aštuonios komandos iš keturių miestų.

2011-08-26Sporto varžybas matys visų televizijų žiūrovai

Sporto varžybas vis labiau užvaldo komercija - varžybų transliavimo teisės parduodamos vienai iš televizijų, tuo tarpu nemažus pinigus iš to uždirbančios sporto federacijos kitoms televizijoms sugalvoja vis daugiau draudimų. Pastaruoju metu vis daugiau ribojimų sulaukiama ir Lietuvoje, todėl Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) sporto žurnalistų klubas inicijavo susitikimus su sporto federacijų vadovais ir pasiekė sporto mėgėjams palankių sprendimų.

2011-07-25Lietuvos sporto žurnalistai futbolo aikštėje susitiko su japonais

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubo "Press'as" futbolo komanda sužaidė su Europoje gyvenančiais japonais rungtynes, skirtas prisiminti faktui, kad Japonija prieš 20 metų pripažino mūsų šalies nepriklausomybę ir atnaujino su Lietuva diplomatinius ryšius.

2011-05-18Tradiciniame žurnalistų futbolo turnyre varžysis septynių valstybių komandos

Gegužės 21 dieną Druskininkuose vyks tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras. Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) organizuojamos varžybos jau tapo tradicinės ir vyks septintus metus iš eilės.

2011-02-28Žurnalistų futbolo čempionai apgynė titulą

Ketvirtus metus iš eilės Vilniuje „Sportimos" universalioje arenoje vykusiame Lietuvos žurnalistų futbolo čempionate triumfavo Vilniaus žurnalistų komanda, pasivadinusi „Freelancers". Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) organizuojamose varžybose varžėsi aštuonios ekipos.

2011-02-24Žurnalistai vėl spardys futbolo kamuolį

Lietuvos žurnalistai šeštadienį atidės į šalį kompiuterius, kameras, rašiklius ir imsis mėgiamos laisvalaikio pramogos - futbolo. Vasario 26 dieną Vilniuje, universalioje arenoje „Sportima", ketvirtus metus iš eilės vyks neoficialus Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatas „Draugystės taurė-2011".

2011-02-23Įvyko pirmasis neįgaliųjų ir sveikųjų smiginio turnyras

Pirmadienio vakarą Brodvėjaus klube įvyko pirmasis neįgaliųjų ir sveikųjų smiginio turnyras. Tai pirmasis socialinio projekto „Padėk man padėti Tau" renginys. Turnyro dalyviai varžėsi dėl prizinės taurės ir geriausios komandos vardo. Šio vakaro nugalėtojais tapo komanda „Juodasis riteris". Jie išsinešė iš klubo ne tik prizus, bet ir naujų draugų šypsenas.

2011-02-09Kviečiame dalyvauti Lietuvos žurnalistų futbolo čempionate

Šių metų vasario 26 dieną Vilniuje, universalioje arenoje „Sportima", ketvirtus metus iš eilės futbolo aikštėje dėl „Draugystės taurės" ir neoficialaus šalies žurnalistų čempionų titulo susigrums šalies žiniasklaidos atstovai. Iki šiol nugalėtojų titulas iš Vilniaus nebuvo iškeliavęs nė karto. Pirmą ir trečią turnyrus laimėjo komandos, susivienijusios Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klube „Press‘as", o užpernai nugalėjo Vilniaus universiteto komunikacijos fakulteto studentai.

2010-12-09Vilniuje vyks tarptautinis P.Eigmino sambo turnyras

Gruodžio 11 d. Vilniuje vyks tradicinis - jau ketvirtasis - jaunių ir jaunimo tarptautinis turnyras Lietuvos sambo imtynių patriarchui Pr. Eigminui atminti. Jame ruošiasi dalyvauti per šimtą atletų daugiau kaip iš dešimties pasaulio valstybių. Turnyras prasidės 11 val. Vilniaus kultūros, pramogų ir sporto rūmuose (Žirmūnų g.1). Pirmą kartą laukiama sportininkų iš Slovakijos, Vokietijos, Anglijos. Šis turnyras – tai pasirengimas 2011 metų sezonui. Pasak Lietuvos sambo federacijos prezidento Eduardo Rudo, kaip parodė ankstesnių metų rezultatai, šiame turnyre kaunasi mūsų būsimos žvaigždės.

2010-12-07„Press‘as" užėmė II vietą Kaune vykusiame futbolo turnyre

Kaune, Nacionalinėje futbolo akademijoje, futbolas suvienijo įvairių profesijų atstovus. Dėl Lietuvos futbolo federacijos (LFF) įsteigtos Kalėdinės taurės varžėsi žurnalistai, medikai, prokurorai, Seimo nariai, Kauno savivaldybės ir LFF darbuotojai.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media