2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas

 

2010-10-21Iki prizinės vietos Lietuvos žurnalistams pritrūko žingsnio

Lietuvos žurnalistų futbolo komanda, kurios branduolį sudarė sporto klubo „Press‘as" nariai, išmėgino jėgas su užsienio kolegomis Lenkijos mieste Lodzėje vykusiame „Euro Media Cup" turnyre. Rezultatas - ketvirtoji vieta varžybose, kuriose rungtyniavo 24 komandos iš 7 šalių.

2010-10-20Lietuvoje lankysis FIBA-EUROPA generalinis sekretorius N.Zanolin

Kaip informavo Lietuvos krepšinio federacija, ruošiantis Europos vyrų krepšinio čempionatui (EuroBasket 2011), vyksiančiam 2011 m. rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 d. Lietuvoje, šiomis dienomis (spalio 22-25 d.) mūsų šalyje lankysis FIBA-Europa generalinis sekretorius Nar Zanolin. Vizito metu FIBA-Europa generalinis sekretorius bei Lietuvos krepšinio federacijos vadovai lankysis visuose miestuose, kuriuose bus vykdomos Europos čempionato varžybos. Supažindiname su FIBA-Europa generalinio sekretoriaus N.Zanolino vizito 2010 m. spalio 22-25 d. Lietuvoje darbotvarke.

2010-09-20Alytaus šventėje - nedidelis sporto žurnalistų pralaimėjimas

Lietuvos žurnlistų sąjungos sporto klubo „Press‘as" futbolininkai išbandė rekonstruoto Alytaus miesto stadiono veją - žurnalistų komanda buvo pakviesta į arenos atidarymo šventę ir aikštėje susigrūmė su „Dainavos" veteranais - 1975 metų Lietuvos čempionais. Net 3 tūkstančių žiūrovų palaikomi alytiškiai šventę paryškino pergale, įveikdami žurnalistus 1:0. Istorinį pirmąjį įvartį rekonstruotame stadione „Dainavos" veteranai įmušė antrojo kėlinio pradžioje. Rungtynių pabaigoje „Press‘as" keletą kartų sukėlė įtampą prie varžovų vartų, bet išlyginti rezultato nespėjo.

2010-09-20Lietuvos ir Škotijos sporto žurnalistų futbolo mače Kaune - solidi šeimininkų pergalė

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubas "Press'as", prasidedant naujam atrankos į 2012 metų Europos futbolo čempionatą ciklui, pradėjo įgyvendinti tradiciją žurnalistams - prieš kiekvienas Lietuvos rinktinės rungtynes sužaisti draugišką mačą su tos šalies žiniasklaidos atstovais. Penktadienį prieš pirmąsias Europos futbolo čempionato atrankos rungtynes tarp Lietuvos ir Škotijos nacionalinių rinktinių Lietuvos sporto žurnalistų vienuolikė Nacionalinės futbolo akademijos Kaune aikštėje kolegas iš Škotijos sutriuškino rezultatu 5:1 (1:0).

2010-09-09Kaune vyks pirmasis Lietuvos sporto veteranų suvažiavimas

Rugsėjo 11 d. Kauno sporto halėje vyks pirmasis Lietuvos sporto veteranų suvažiavimas, kurį rengia Sporto veteranų asociacija „Penki žiedai“. Susitikti, padiskutuoti kviečiami visi sportui iki šiol neabejingi sportininkai senjorai – ir tie, kurie sportuoja tik savo malonumui, ir tie, kurie vis dar gina savo miestų ar šalies garbę vietinėse ar Europos, pasaulio veteranų pirmenybėse. Kartu kviečiame vykti ir žurnalistus.

2010-09-01Prieš futbolo rinktinių susitikimą rungtyniaus Lietuvos ir Škotijos futbolo žurnalistai

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubas „Press'as" prasidedant naujam atrankos į 2012 metų Europos futbolo čempionatą ciklui siekia įvesti naują tradiciją žurnalistams. Prieš kiekvienas Lietuvos rinktinės rungtynes sužaisti draugišką mačą su tos šalies žiniasklaidos atstovais. Lietuvos ir Škotijos žurnalistų susitikimas vyks penktadienį 12.00 val. Kaune, nacionalinės futbolo akademijos aikštėje (Aušros g. 42 D).

2010-08-30Po maratonininko pusryčių – spaudos konferencija ir bėgimas su Živile Balčiūnaite

Likus dviems savaitėms iki septintojo Vilniaus maratono, Europos čempionės, maratonininkės Živilės Balčiūnaitės treneris Romas Sausaitis improvizuotų pusryčių metu atskleidė ilgų distancijų bėgikų mitybos paslaptis. Pati sportininkė šiuo metu išvykusi į Vokietiją, tačiau ją visi gerbėjai galės išvysti rugsėjo 4 d. bėgime „Avon žygis prieš krūties vėžį su Živile Balčiūnaite“, o dar po savaitės – Vilniaus maratone. Spaudos konferencija žurnalistams, kurioje dalyvaus sportininkė, jos treneris bei tradicinio bėgimo organizatorius R.Sausaitis, vyks rugsėjo 2 d. 14 val. Vilniaus miesto savivaldybėje.

2010-08-30„Maratonininko pusryčiai“ su Živile Balčiūnaite

Pirmadienį, rugpjūčio 30 d., 12 val. kviečiame Jus į aikštę prieš Vingio parko estradą, kur vyks „Maratonininko pusryčiai“ su Europos čempione Živile Balčiūnaite. Živilė papasakos, kodėl ji taip vėlai pusryčiauja, kokius slaptus ingredientus ji valgo prieš maratoną. Atvykę galėsite paskanauti energetinių batonėlių ir išbandyti mėgstamiausią Europos čempionės pusryčių patiekalą.

2010-08-27Pirmą rugsėjo savaitgalį vėl sukvies ralis „Aplink Lietuvą 2010“

Pirmąjį rugsėjo savaitgalį, 3-5 dienomis, vyks tradicinis ralis „Aplink Lietuvą 2010“, kurio dalyviai varžysis dėl Lietuvos Respublikos Prezidentės taurės. Šeštadienį 10.30 val. Kaune, Rotušės aikštėje, rengiamas iškilmingas varžybų atidarymas ir ralio startas. Rugsėjo 5 d. 17 val. Vilniuje, S. Daukanto aikštėje, šalia Prezidentūros, vyks iškilminga ralio finišo ceremonija, kurioje dalyvaus visi finišavę visų ralio įskaitų dalyviai, o nugalėtojams čia bus įteikta Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės taurė. Spaudos konferencija ir prizininkų apdovanojimas - „Litexpo“ parodų rūmuose 18.30 val.

2010-08-20Sostinėje - dviratininkų ir riedutininkų maratonai. Būk dalyviu arba žiūrovu!

Prieš pusmetį gimusi idėja jau šį sekmadienį, rugpjūčio 22 d., tampa realybe – įvyks pirmasis Vilniaus miesto dviratininkų maratonas. Šiai dienai yra užregistravę beveik 2 tūkst. dalyvių – profesionalų, mėgėjų, vaikų. Nugalėtojams numatyti piniginiai prizai, o pirmąsias vietas užėmę sportininkai vyrų ir moterų įskaitose gaus ir po „Mercedes-Benz“ dviratį. Vilniaus miesto mero taurė bus įteikta gausiausiai mėgėjų komandai.

2010-08-17Kviečiame į viešą treniruotę su Živile Balčiūnaite

Rugpjūčio 20 d., penktadienį, 18 val. Vilniaus Vingio parko stadione vyks vieša treniruotė, skirta Vilniaus maratono dalyviams. Joje dalyvaus Europos lengvosios atletikos čempionato aukso medalio laimėtoja Živilė Balčiūnaitė, du kartus Vilniaus maratono nugalėtoja Diana Lobačevskė, taip pat futbolo klubo Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjai.

2010-08-04Po akmenų ridenimo Neryje vėl startuos „Vilniaus regata“

Netrukus bus pradėtas valyti Neries dugnas, o iš jo iškelti akmenys taps pirmuoju ženklu, kad upė pasirengusi „Vilniaus regatai“. Po mėnesio startuos ir jubiliejinė – dešimtoji – „Vilniaus regata“, kurią kasmet organizuoja Vilniaus sporto ir turizmo klubas „Regata“. Renginį kasmet remia ir Vilniaus miesto savivaldybė. Pasak šio klubo pirmininko ir renginio organizatoriaus Sauliaus Mažeikio, dalyvauti renginyje kviečiami ne tik vilniečiai, bet ir gyventojai iš kitų miestų bei šalių. Šiame renginyje nuo jo organizavimo pradžios jau dalyvavo 1848 irkluotojai.

2010-08-04Baltarusija mes iššūkį Lietuvos rinktinei

Paskutinei repeticijai prieš 2012 metų Europos čempionato atrankos ciklą besirengiančios Lietuvos ir Baltarusijos rinktinės nusiteikusios rimtai. Jau kitą trečiadienį, rugpjūčio 11 dieną, Kaune vyksiančioms draugiškoms varžyboms baltarusiai į Lietuvą atsivežą visa puokštę žvaigždžių, iš kurių ryškiausia - Ispanijos milžinui „Barcelona“ priklausantis Aliaksandras Hlebas. 2009 metais kartu su „Barcelona“ UEFA Čempionų lygą, Ispanijos čempionatą ir šalies taurę laimėjęs 29 metų saugas kitą savaitę su Baltarusijos rinktine lankysis Lietuvoje.

2010-08-03Sekmadienį Pakruojyje - rekonstruoto stadiono atidarymas

Rugpjūčio 1 dieną Pakruojyje vyksianti „Kruojos“ bei Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkų dvikova bus neeilinė. Ne tik dėl rekonstruoto miesto stadiono atidarymo, bet ir dėl pirmosios A lygos televizijos transliacijos iš Pakruojo.

2010-08-03 Į Vilniaus „Velomaratoną“ užsiregistravo per 370 dviračių entuziastų

Likus trims savaitėms iki pirmojo Vilniaus „Velomaratono“, startuosiančio rugpjūčio 22 dieną, važiuoti „Velomaratone“ pareiškė norą daugiau kaip 370 įvairaus amžiaus dviratininkų iš skirtingų Lietuvos miestų. Registracija į pirmąją tokio masto dviračių šventę Vilniuje bus nemokama iki rugpjūčio 20 dienos, nes starto mokesčius už visus dalyvius sumokės „Velomaratono“ partneris – bendrovė „Lietuvos dujos“. Registruojantis renginio dieną starto mokestis bus 40 litų. Nemokama registracija vyksta oficialioje „Velomaratono“ svetainėje internete – www.velomaratonas.lt .
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media