2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas

 

2014-04-18Žurnalistai ruošiasi raliui  (1)

„Gegužės 30-ąją Panevėžyje startuosiantis XIX tarptautinis Press ralis bus kompaktiškiausias iš visų, vykusių per pastarąjį dešimtmetį, - sako šio projekto koordinatorius, ralį rengiančio Lietuvos žurnalistų autoklubo prezidentas Valdas Valiukevičius. – Varžybų dalyviams per dvi dienas teks įveikti bendrą 260 kilometrų, iš kurių beveik pusšimtį sudaro greičio ruožai ir kitos specialiosios rungtys, distanciją“.

2014-04-07Žurnalistų krepšinio čempionų titulą apgynė kauniečiai

Šeštadienį Vilniuje beveik šimtas šalies žurnalistų aiškinosi, kas geriausiai žaidžia krepšinį. Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje vyko trečiasis Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatas. Antrus metus iš eilės čempionate triumfavo Kauno žurnalistai. Jie finale tik po pratęsimo įveikė Panevėžio žurnalistų komandą. Bronzos medalius iškovojo turnyro organizatorius – Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubas „Press‘as“.

2014-04-061000 km lenktynes puošia rekordai

Lygiai 100 dienų beliko iki tarptautinių 1000 km lenktynių, pagrįstai tituluojamų kaip didžiausia automobilių sporto šventė Baltijos šalyse. Šiemet jos bus neeilinės, 15-osios jų istorijoje. Nors tai dar ne akademinis jubiliejus, tačiau pirmoji ženklesnė sukaktis brangi bei įsimintina ne tik lenktynių organizatoriams, bet ir daugumai varžybose dalyvavusių sportininkų ir žiūrovų. Todėl į šiemetines, liepos 16-19 dienomis Palangoje vyksiančias 15-ąsias 1000 km lenktynes kviečianti jų rengėja, bendrovė „Promo Events“, tiek sportininkams, tiek žiūrovams pažadėjo tokią šventę, kokios dar nėra buvę.

2014-04-04Žurnalistams informacija apie Minske įvyksiantį pasaulio ledo ritulio čempionatą

Baltarusijos ambasada Lietuvoje pateikė LŽS svetainei naujausią informaciją apie Minske įvyksiantį pasaulio ledo ritulio čempionatą. Ji rusų kalboje. Jei kam nors kils klausimų dėl vertimo, kreipkitės į mane. Padėsiu išversti. Vytautas Žeimantas www.lzs.lt redaktorius

2014-04-02BTV tiesiogiai iš Pietų Afrikos Respublikos transliuos Deviso taurę

Šį savaitgalį per BTV – net 13 valandų teniso varžybų iš Pretorijos, kurioje vyks Deviso taurės varžybos tarp Lietuvos ir PAR rinktinių. Tris dienas iš eilės, balandžio 4-6 dienomis BTV transliuos 2014 metų Deviso taurės Europos - Afrikos zonos antros grupės mačą. Rungtynes kartu su teniso specialistais komentuos LNK sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis.

2014-03-26Lietuvos sporto žurnalistai žaidė futbolo turnyre Egipte

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubo „PRESS‘as“ komanda žaidė tarptautiniame futbolo turnyre Egipte. Turnyre, kurį organizavo Aleksandrijos biblioteka ir 100 metų jubiliejų švenčiantis „Alittihad“ futbolo klubas dalyvavo 10 komandų iš 7 valstybių. Lietuvos sporto žurnalistai pasidalijo 5-6 vietas.

2014-03-24Kviečiame dalyvauti tradiciniuose žurnalistų turnyruose

Sporto žurnalistų klubas „PRESS‘as“ šiais metais organizuoja jau tradicinėmis tapusias žurnalistų sporto varžybas: Balandžio 5 dieną vyks Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatas. Balandžio 26 dieną vyks Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatas. Gegužės 30 d. – birželio 1 d. vyks tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras.

2014-03-13Kolegos žurnalistai, dalyvaukite vaizdo klipų konkurse „Dviratis susisiekimui“. Žinokite - dviratininku negimstama, o tampama

Visi dviračių mylėtojai kviečiami dalintis įspūdžiais su savo draugais ir pažįstamais. Šiuo metu tam yra puiki proga – vyksta vaizdo klipų konkursas „Dviratis susisiekimui“. Jo organizatoriai ragina kurti trumpus filmukus ir laimėti dviratį arba dovanų kuponą dviračių prekių parduotuvėje. Filmukus vaizdo klipų konkursui galima siųsti iki kovo 27 d.

2014-03-13Lietuvos sporto žurnalistai žais futbolo turnyre Afrikoje

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubo „PRESS‘as“ komanda išvyksta į Egiptą, kur kovo 16-20 dienomis vyks tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras. Jame dalyvaus 10 komandų iš 7 valstybių. Aleksandrijoje, iki kurios Lietuvos žurnalistų komandą skraidina kelionių agentūra „Novaturas“, vyksiančio turnyro grupės varžybose Lietuvos sporto žurnalistai susitiks su Egipto, Irako ir Vokietijos komandomis.

2014-03-05Iki Pasaulio futbolo čempionato liko lygiai 100 dienų

„Daugelis įsivaizduoja, kad Brazilija – labai toli, tačiau laiko skirtumas nėra toks jau didelis. Daug rungtynių prasidės Lietuvai idealiu laiku – 19 val., kitos – 22 ir 23 val. Tad čempionatą bus galima komfortiškai žiūrėti, ne darbo metu ir ne kur nors video įrenginyje“, – pasakoja LRT sporto prodiuseris Ramūnas Grumbinas

2014-03-04Žurnalistai kviečiami į tarptautinį vandensvydžio turnyrą Elektrėnuose

MALONIAI KVIEČIAME ŽURNALISTUS PALAIKYTI MŪSŲ ŠALIES RINKTINĘ TARPTAUTINIAME VANDESNVYDŽIO TURNYRE, KURIS VYKS ELEKTRĖNUOSE, 2014 M. KOVO 7-9 d.

2014-03-01Nauji maršrutai atveria daugiau galimybių sporto sirgaliams

Kol Lietuvos futbolo klubai neprasibrauna į svarbiausių Europos turnyrų – UEFA Čempionų lygos ar Europos lygos grupių varžybas, aistringiausi futbolo gerbėjai stebėti aukščiausio lygio futbolo skuba į artimiausias valstybes. Prasidėjus Čempionų lygos aštuntfinalio kovoms, arčiausiai nuo mūsų esantis miestas, kuriame vyksta atkrintamosios kovos – Sankt Peterburgas. Čia vietos „Zenit“ futbolininkai susitiko su Dortmundo „Borussia“. „Polet Airlines“ pradėjus reguliarius skrydžius iš Vilniaus į Sankt Peterbugą, buvusią Rusijos sostinę galima pasiekti vos per pusantros valandos.

2014-02-25Taupaus ir saugaus vairavimo paieškos

Rinktis taupų ir saugų vairavimo stilių jau kelis metus moko bei skatina VšĮ „Saugus ratas“, paskutiniąją žiemos mėnesio dieną, vasario 28-ąją, kviečianti į jau vienuoliktąjį ekonominį žygį automobiliais, kurio maršrutas šįkart drieksis bendro naudojimo keliais Vilnius – Šalčininkai – Eišiškės – Varėna – Marcinkonys – Druskininkai – Vilnius.

2014-02-22Belaukiant 2014-ųjų pasaulio futbolo čempionato – speciali laida per LRT

Ofcialus „2014 FIFA World Cup“ transliuotojas – LRT televizija – nuo vasario 23 dienos pradeda specialių laidų „Kelias į 2014 pasaulio futbolo čempionatą” ciklą. Šešiolikoje tarptautinės futbolo federacijos (FIFA) parengtų apžvalgų bus supažindinama su visomis pasaulio pirmenybių finalininkėmis, Brazilijos arenomis, geriausiais planetos futbolininkais.

2014-02-22BTV eteryje – WRC ralis, kuris pirmą kartą vyks ir Lietuvoje

BTV jau nuo kovo 6-osios dienos pradeda pasaulio ralio čempionato WRC transliacijas. O LNK GO svetainėje bus talpinama visa tai, kas liks už kadro – interviu su vairuotojais, reportažai iš varžybų etapų bei sporto aistruolių komentarai. Kiekvienais metais WRC metu 2.6 milijonų litų vertės automobiliai susirungia 13-oje sunkiausių pasaulio trasų – o šį greičio ir techninių galimybių spektaklį stebi 800 milijonų gyventojų iš 180 šalių. O šiais 2014-aisiais, vienas iš etapų vyks ir Lietuvoje.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media