2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: LRT Opus terasa duris atvėrė kūrybiškame Naujamiesčio kieme

2014-06-10
 
 

Menų fabriko „Loftas" kieme duris atvėrė LRT Opus terasa, kurioje nemokami koncertai, kino seansai ir kitos pramogos vyks visą vasarą.

Pasak terasą atidariusių LRT Opus radijo laidų vedėjo Richardo Jonaičio ir terasos šeimininko Viktoro Diawaros, tokia industrinėje aplinkoje įsikūrusi terasa, daugybės kūrybiškų idėjų dėka žaliuojanti ir pulsuojanti ypatinga energija, yra unikali patirtis Vilniuje.

LRT Opus terasą atidarė ekscentriškieji scenos džentelmenai „Makchu Pikchu". Kitą dieną terasos atidarymo savaitę pratęsė daugybę hiphopo apdovanojimų pelnęs MC Mesijus ir specialus kino teatro „Pasaka" seansas.

Trečiadienį pasirodys angeliško balso belgas Tout Va Bien. O ketvirtadienį pabaigs lietuvių indie folk grupė „Baltasis Kiras" bei Pasaulio futbolo čempionato tiesioginė transliacija ant didelio ekrano.

Renginiai LRT Opus terasoje vyks kasdien ir yra nemokami: „Veiksime darbo dienomis nuo 18 val., o savaitgaliais - priklausomai nuo Lietuvoje vykstančių muzikos festivalių", - pasakoja V. Diawara.

Terasos kieme taip pat yra įsikūrusi kūrybinė erdvė „Namas", „Loftas", žinomų muzikantų studijos, netrukus duris atvers ir sporto kultūros centras su teniso aikštynu.

 Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-06-11 20:45
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media