2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas :: RRT elektroninio parašo nuotolinio mokymo sistema – norintiems išmokti naudotis elektroniniu parašu

2013-12-27
 
 

Visi, norintys išmokti  naudotis ar jau besinaudojantys elektroniniu parašu, dabar gali apsilankyti atnaujintoje Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) elektroninio parašo nuotolinio mokymo sistemoje www.elektroninisparasas.lt.

Nuotolinio mokymo sistemoje pateikiama išsami informacija apie elektroninį parašą, jo panaudojimo sritis, įmones, išduodančias kvalifikuotus sertifikatus. Be jau išvardytų sričių, šioje sistemoje galima pagilinti žinias apie e. parašą, išsamiau nagrinėjant techninius ir teisinius e. parašo pagrindus. Tiems, kurie dar nemėgino arba mėgino, bet jiems nepavyko pasirašyti e. parašu, yra pateikiamos detalios instrukcijos su paaiškinimais, kaip tai atlikti. Jei kiltų klausimų arba atsirastų poreikis pasidalyti informacija su kitais mokymo sistemos vartotojais, šioje sistemoje yra sukurta atvira grupė, kurioje galima dalyvauti diskusijose aktualiais e. parašo klausimais. Šioje grupėje vykstančias diskusijas stebi kompetentingi RRT specialistai ir aktyviai į jas įsitraukia atsakydami į  rūpimus klausimus.

Sistemoje registruotieji vartotojai taip pat gali atlikti testą, kuris sudarytas iš teorinių ir praktinių e. parašo srities klausimų. Visiems, išlaikiusiems testą, yra išduodamas sertifikatas, liudijantis apie e. parašo kurso įsisavinimą.

RRT inf.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-12-27 10:35
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media