2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Labas rytas, Lietuva“ – jau ir išmaniojoje programėlėje

2013-11-12
 
 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Šį mėnesį 26-ąjį gimtadienį švenčianti žiūrimiausia ryto informacinė laida „Labas rytas, Lietuva" turi dovaną, kuria mielai dalijasi su žiūrovais.  Tai, kas svarbiausia ryte, - nuo naujausių žinių, orų prognozių iki aktualių diskusijų ir spaudos apžvalgų - nuo šiol bus matoma ne tik televizijos ekrane, bet ir išmaniojoje  programėlėje „Labas rytas"!

„Išmaniuosius vartotojus kviečiame atrasti ne tik smagų, bet ir naudingą ryto ritualą - naująją programėlę „Labas rytas, Lietuva". Ji galės tarnauti ir kaip žadintuvas, ir kaip meteorologas, ir kaip operatyviausias naujienų šaltinis... Ateiti į darbą žvalūs ir informuoti galės ir tie, kurie net neturi televizoriaus arba nenori pusryčiaudami žiūrėti į kompiuterio ekraną - „Labą rytą, Lietuva" bus galima matyti ir girdėti mobiliajame telefone ar planšetėje net ir rengiantis ar valantis dantis, valgant, vairuojant automobilį", - pasakoja programėlės iniciatorius, LRT komunikacijos ir teisių valdymo departamento vadovas Arnas Zuikis.

Programėlės vartotojai galės daryti įtaką ir laidos turiniui. Nuo 6 iki 9 valandos ryto programėlę atsisiuntę ir žiūrintys tiesioginę „Labas rytas, Lietuva" transliaciją žiūrovai galės atsakyti į dienos klausimą, o socialiniame tinkle „Twitter" bendrauti su laidos dalyviais ar vedėjais.

Programėlė sukurta LRT bendradarbiaujant su telekomunikacijų bendrove „Omnitel". Kas savaitę vartotojai programėlėje ras po naują išmanų „Omnitel" patarimą ar gerą žinią apie mobiliojo ryšio paslaugas.

Atsisiųsti programėlę galima iš čia:

http://bit.ly/labasrytasIOS

http://bit.ly/labasrytasAndroid

Daugiau LRT programėlių www.lrt.lt/programeles

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-12 09:44
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media