2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Šeštadienį su „Lietuvos balsu“ atsisveikino septyni dainininkai

2013-11-17
 
Raimonda Vaičiūtė

Raimonda Vaičiūtė

 

Indrė Viržintė,

muzikinio projekto „Lietuvos balsas" atstovė spaudai

 

Paskutinis žingsnelis iki kito etapo - šį šeštadienį LNK eterį pasiekė jau ketvirtoji galingo muzikinio projekto „Lietuvos balsas" dvikovų laida. Scenoje skambėjo ir romantiškos, ir energingos, uždegančios dainos. Dvikovų dalyviai buvo verti vienas kito, tačiau nugalėtojai buvo paskelbti, o pralaimėjusiųjų ir iki kitų metų su „Lietuvos balsu" atsisveikinusiųjų buvo net septyni. Visų dvikovų nugalėtojų ir kitų mokytojų grobiu tapusių dalyvių jau netrukus laukia kitas projekto etapas - nokautai.

I dvikova: Ugnė Bakanauskaitė, svajojanti apkeliauti visą pasaulį ir nuskristi į Mėnulį prieš Beną Murašką. Benas - išskirtinio balso tembro savininkas iš Panevėžio, kurį į „Lietuvos balsą" tiesiog už rankos atvedė mylimoji. Donatas Montvydas jų kovai parinko smagią Jamiroquai dainą „Virtual Insanity". Per visą pasirodymą Ugnė bandė vilioti Beną, tačiau šis buvo taip susikoncentravęs į dainą, kad liko šaltas gražuolės merginos kerams. Atėjus pasirinkimo akimirkai, D. Montvydas laimėtoju paskelbė Beną.

II dvikova: Merūno Vitulskio mokinės Nora Strolytė ir Rūta Andruškevičiūtė. Džiazo ir aksominio balso deivės. „Jums tai iššūkis, nes abi esate labai stiprios vokalistės ir tikiuosi, parodysit šią dainą gražiausiomis spalvomis", - parinkdamas dvikovai Sam Brown hitą „Stop" sakė Merūnas. Besivaržančių merginų balsai tiesiog užliejo areną. Visi mokytojai dėkojo joms už puikias akimirkas. M. Vitulskio sprendimas buvo palankus Norai.

III dvikova: Kastyčio Kerbedžio daina „Nakty" skambėjo klaipėdietės Raimondos Vaičiūtės ir kaunietės Vasarės Genevičiūtės lūpose. „Šioje dainoje yra bomba, kurią turite „ištransliuoti", - dainininkėms sakė D. Montvydas. Ir jos tai padarė. Publika dainos klausėsi sulaikiusi kvapą. Po Vasarės ir Raimondos dainos Merūnas ir Donatas pratęsė savo spontaniškų triukų seriją - D. Montvydas atsistojo ant galvos, o M. Vitulskis kolegos kūnu „grojo" lyg kontrabosu. „Mane pribloškė karališka Raimondos laikysena. Linkiu tau tapti scenos karaliene - tu tam turi visus duomenis", - merginų dvikovą komentavo Inga Valinskienė. Raimondos pergalę paskelbė ir D. Montvydas.

IV dvikova: Karštakraujis romas Ištvanas Kvikas ir bardas Justinas Stanevičius. Jų dvikovoje skambėjo energingoji „Troublemaker". Prieš pasirodymą Ištvanas net tris savaites lavino anglų kalbos įgūdžius, dainos tekstą „šlifavo" net su dviem šios kalbos mokytojomis. Justinas į kovą žadėjo pasitelkti spiginantį žviglsnį. Dvikova buvo ypač sužavėtos projekto mokytojos - Katažina Nemycko dainininkų klausėsi šokdama, o Inga Valinskienė net išsižiojo. D. Montvydas savo balsą atidavė Ištvanui.

V dvikova: Arvydas Ruzgys ir Dominyka Vėbraitė, ir jų dvikovoje tašką padėjusi baladė „Mmm". Jaunasis dviejų vaikučių tėtis žemu boso balsu Arvydas ir ne tik puikiai dainuojanti, bet ir  automobilį valdanti Dominyka. Tą, kuris keliauja į kitą „Lietuvos balso" etapą paskelbė Katažina. Dvikovos nugalėtoja tapo Dominyka.

VI dvikova: Nuolat besišypsanti dietų specialistė Viktorija Vaičekauskaitė ir daug metų dainuojanti žavingoji Augustė Žičkutė. Jos scenoje kovojo dainuodamos Mios dainą „Yra kaip yra". Po dvikovos daugiausiai komplimentų sulaukė Augustė. „Man dvikova buvo panaši į dviejų gėlių - žibuoklės ir snieguolės. Aš rinkčiausi žibuoklę ir palinkėčiau snieguolei nenuvysti", - merginų dvikovą komentavo A. Valinskas. Katažina taip pat ištarė Augustės vardą - ji paskelbta nugalėtoja.

VII dvikova: Net Liuksemburgo filharmonijoje dainavusi Rūta Jakulytė ir su dideliu tikslu - norėdama tėtį išvaduoti iš priklausomybės alkoholiui - į „Lietuvos balsą" atėjusi Raminta Blažytė. Inga ir Arūnas Valinskai merginoms parinko temperamentingą dainą „Marija iš Buenos Airių". Dviems gležnoms merginoms puikiai pavyko perteikti prostitutės iš Argentinos išgyvenimus. Dvikovą laimėjo ypač tvirtą charakterį pademonstravusi Raminta.

 

Daugiau informacijos:

El. Paštas: indre.virzinte@elitaz.lt, tel.: 8687 51471

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-17 09:37
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media