2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Sausio 11 dieną - Specialūs kino seansai kino centruose „FORUM CINEMAS”

2016-01-08
 
 

Artėjant Sausio 13-ai, Vasario 16-ai ir Kovo 11-ai - Lietuvos Nepriklausomybės Atkūrimo 25-erių metų jubiliejui visuose kino centruose „Forum Cinemas" Lietuvoje (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje) 2016 metų sausio 11-os dienos vakare bus nemokamai rodomas patriotinis dokumentinis kino filmas „Nematomas frontas".

Bilietus į šiuos kino seansus bus galima atsiimti kino kasose likus valandai iki seanso. Vietų kiekis salėse ir bilietų kiekis yra ribotas.

Kino centre „Forum Cinemas Vingis" Savanorių pr. 7, didžiojoje kino salėje taip pat vyks šio filmo kino seansas. Renginio organizatorių vardu į šį seansą ypač kviečiame tuos, kurie 1991 metais sausio 8 - 15 dienomis ir naktimis budėjo, saugojo ir gynė Lietuvos Televizijos pastatą ir telekomunikacinį centrą „Lietuvos Telekomą". Tuometinis kino teatras „Vingis" taip pat budėjo visą parą - kino teatro personalas gynėjus vaišino karšta arbata, užkandžiais ir suteikė galimybę pasišildyti patalpose tomis žvarbiomis naktimis.

Po kino seanso šalia kino centro bus uždegtas simbolinis Laisvės Gynėjų laužas, bus vaišinama arbata, prisiminti ir paminėti tų dienų ir naktų įvykiai, dalyvaus ir kariai, šauliai, Gynėjų, Savanorių organizacijų nariai. Renginio pradžia - nuo 21.00 val.

Maloniai kviečiame.

„Forum Cinemas Vingis" administracija

 

Informacija pasiteiravimui:

www.forumcinemas.lt

Tel.: (85) 2644762

Pagarbiai,

Dainius Beržinis

UAB „FORUM CINEMAS"

Rinkodaros vadovas

Te.: (+370 5) 2644762

Savanorių pr. 7, Vilnius

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-01-14 09:44
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media