2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Naujoji Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė nusitaikė į Ritą Miliūtę

2013-10-09
 
Televizijos žurnalistė Rita Miliūtė

Televizijos žurnalistė Rita Miliūtė

 

Naujai Seimo pirmininkei Loretai Graužinienei nepatiko Lietuvos radijo ir televizijos žurnalistės Ritos Miliūtės elgesys - dėl to politikė užsimojo iškviesti ant kilimo šios televizijos vadovą Audrių Siaurusevičių.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas", „darbietei" užkliuvo žurnalistės Ritos Miliūtės elgesys per televizijos laidą, kurioje praėjusią savaitę dalyvavusi ką tik parlamento pirmininke išrinkta L.Graužinienė buvo speičiama į kampą.

Laidos vedėja mėgino iškvosti politikę, ar ji pritaria Viktoro Uspaskicho nuomonei apie teismus ir teisėjus, kuriuos buvęs dvasinis „darbiečių" lyderis vadino nusikaltėliais.

Tačiau Seimo pirmininkė bandė išvengti konkrečių atsakymų, kalbėjo apie kitus dalykus, piktinosi, kad yra pertraukiama, ir neslėpė, jog jai labai nepatinka tai, kaip vyksta pokalbis.

Keli Seimo valdybos nariai „Lietuvos rytui" patvirtino, kad po minėtos laidos karingai nusiteikusi L.Graužinienė pareiškė, esą R.Miliūtei - ne vieta iš valstybės kišenės išlaikomoje televizijoje ir darbo ji turėtų paieškoti komerciame kanale.

Be to, „darbietė" pareikalavusi, kad į Seimo valdybą būtų iškviestas A.Siaurusevičius.

L.Graužinienės nurodymas iškviesti A.Siaurusevičių nustebino E.Miliūtę: „Negaliu tuo patikėti, manau, kad čia kažkokia klaida. Aš tikiuosi, jog Seimo valdyboje užteks proto, kad tokių dalykų nebūtų."

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-09 14:40
 
 

Komentarai (6)

Jūsų el. paštas

Rihardas

2014-03-15 00:02

Rita Miliūtė yra reikli sau ir kitiems, sąžininga, tikrai lietuviška ir labai jautri (kas ją supranta) Ji yra tikras Lietuvos perlas.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Esmė

2013-11-17 14:04

Uspaskicho "partnerė" Graužinienė yra klasikinis marionetės personažas. Jau pirmieji jos pasisakymai įrodė visišką LR Konstitucijos neišmanymą, kiti jos "šūviai" į prezidentę tokie primityvūs ir skaidrūs - matomai nutaikyti į Lietuvos homosovieticus - uspaskicho rinkėjus...Visa tai įrodo seną tiesą - marionetės yra pavojingas reiškinys, neprognozuojamas, gėdingas.Graužinienė - homosovieticus.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

JA

2013-10-12 12:12

Taip. Miliūtė ekrane labai agresyvi. Ji elgiasi panašiai kaip turguje

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

paslepkit ja

2013-10-11 13:07

Atleiskit ir isleiskit Miliute i pensija pirma laiko. Pavargo ji dirbti nes nezino su kuo kalba. Ir dar visiems demonstruoja nepagarba.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Arogantiskoji ir netikusi Miliute

2013-10-11 13:01

Ipratusi nepagarbiai kalbetis, E.Miliūtė nustebo: Jog,visada taip elgesi ir dabar „Negaliu tuo patikėti, manau, kad čia kažkokia klaida.Mane is teliko mesti i komercini?! Aš tikiuosi,nes esu labau protinga nei seimo pirmininke ir seimo valdyba, jog Seimo valdyboje užteks PROTO, kad Miliute nevaiksciotu po seima ir neklausinetu kaip tardytoja ir mokytu naujokelius kas yra gerietis ir kas yra blogietis, nebūtų." Ji iprato tyciotis ir nustatineti nepagarbiai naujokus zurnalistus pries savo priesus,o jie kaip papugos senos plepes ir klauso.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

nusistatymai

2013-10-11 12:42

Anksciau valinaska vadino seimo pirmininku, Degutiene irgi pagarbiai vadino ir siaip visi buvo gerbiami, o dabar kai buvo isrinkta nauja seimo vadove-seimo pirmininke, tuoj pat ja „darbietė" pavadino. Tiktu sis zodis zmogui kuris yra tik partijos narys ir jo zmones gerai nepazista. Nepagarba zmogui, visu pirma, eina is rasikliu-neprofesionaliu zurnalistu.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media