2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Narkotikų, tabako ir alkoholio departamentas: Dėl geriausio žurnalistinio straipsnio konkurso nugalėtojų apdovanojimo

2015-12-07
 
 

Narkotikų, tabako ir alkoholio departamentas (toliau - Departamentas) šių metų kovo mėn. paskelbė Geriausio žurnalistinio straipsnio, susijusio su psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencija, konkursą „Vaikai seka tėvų pavyzdžiu" ir 2015 m. gruodžio 1 d. išrinko jo nugalėtojus.

Maloniai kviečiame žurnalistus atvykti į 2015 metų gruodžio 11 d. 13 val. Departamento organizuojamą renginį, skirtą Konkurso nugalėtojams ir visiems jo dalyviams apdovanoti. Apdovanojimai vyks kartu su apskrito stalo diskusija, skatinančia NVO iniciatyvas ir gerosios praktikos sklaidą, įgyvendinant psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevenciją. Renginys vyks Vilniaus jaunimo informacijos centre (Vilniaus miesto savivaldybė, I aukštas, Konstitucijos pr. 3, Vilnius).

Maloniai prašome apie dalyvavimą renginyje informuoti Psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos koordinavimo skyriaus vyriausiąją specialistę Vidą Leonienę el. paštu vida.leoniene@ntakd.lt iki 2015 m. gruodžio 8 d.

 

 

Direktorė Inga Juozapavičienė                                    

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-12-07 10:40
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media