2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Metraščio „Lietuvos fotografija: vakar ir šiandien ‘14“ pristatymas

2014-12-15
 
 

2014 m. gruodžio 16 d. (antradienis) 17.30 val. „Prospekto" fotografijos galerijoje įvyks Lietuvos fotomenininkų sąjungos (LFMS) metraščio „Lietuvos fotografija: vakar ir šiandien ‘14" pristatymas - aptarimas. Pristatyme dalyvaus naujausio metraščio sudarytojas Gytis Skudžinskas, Agnė Narušytė ir Virginijus Kinčinaitis (metraščio skyrių apžvalginių tekstų autoriai) bei kelių paskutiniųjų metraščių sudarytojas Algimantas Aleksandravičius. Gytis Skudžinskas papasakos apie šiųmetinio metraščio sudarymo eigą ir pasirinkimus.

Susitikime bus aptarti klausimai susiję su metraščio struktūra, atrankos kriterijais. Susitikime bus diskutuojama, kuo pastarasis metraštis skiriasi ar yra panašus į ankstesnių metų leidinius? Kokius metinės apžvalgos leidinius ateityje norėtų matyti LFMS nariai ir fotografijos meno gerbėjai? Kokias tendencijas ar vyraujančias kryptis metraštis turėtų atspindėti, gal kokias ignoruoti? Tikimasi, kad dalyvių diskusija ir iškylantys klausimai padės nubrėžti aktualesnes gaires ateinančių metų leidiniams.

------------------------------------------

Kalėdos „Prospekto" fotografijos galerijos knygyno lentynose

Dėmesio! Iki gruodžio 31d. naujausias Lietuvos fotomenininkų sąjungos metraštis "Lietuvos fotografija: vakar ir šiandien'14" tik už 30 lt.

Kitos knygos: Jonas Kalvelis - 40 lt., Skirmantas Valiulis "Apie fotografiją" - 20 lt. XXa. Lietuvos fotografijos antologijos I-III tomai po 60 lt. - visi 3 tomai - 150 lt., visų metų "Lietuvos spaudos fotografija" - 30lt. Ir kitos nuolaidos bei siurprizai.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-12-15 10:30
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media