2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA pirmininkas

*print*

Archyvas :: 2024=ieji - žurnalistikos metai!

2023-12-31
 
Mieli kolegos,
Šie metai jau netrukus užvers duris. Daug įvykių, daug įtampos buvo. Ir tai yra unikalus laikas domėtis viskuo, kas svarbiausia žmogui. Ir laikas kurti. Laikas rašyti, kalbėtis, pasakoti vaizdais.
Todėl pasitikdami Naujus metus, 2024-uosius, galime jau dabar suteikti jiems daug daug vilties, jog taika ir noras kurti bus svarbesni nei visa griaunantiys konfliktai ir net karai. Mūsų rankose labai daug - galime padėti žmonėms pažinti vieni kitus, suprasti vieni kiyus ir kalbėtis bei susikalbėti. Ir geriausia tai pradėti nuo savęs, savo bendruomenės.
Nuoširdžiai Jusms dėkoju už šiuos metus, už bendrus darbus ir Jūsų asmeninėes iniciatyvas. Už tai kad galėjome tartis, organizuoti, burti kitus. Tai yra labai daug. Neįkainojama. Ačiū už tai.
Linkiu visiems sveikatos, ištvermės, ypatingos kūrybinės kibirkšties naujuose užmanymuose. Susitiksime jau 2024 metais. Iki greitų ir smagių susitikmų! O dabar metas švęsti ir gražiai užbaigti šiuos metus.

 

Nuoširdžiai,
Dainius Radzevičius,
Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas
Jogailos 11, Vilnius LT-01116
Mob. ‪+37061263838
Skype dainius.radzevicius
www.lzs.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-12-31 19:36
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

Veronica

2024-04-15 14:03

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ( davidsonalbertloan@gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.........

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Vytautas Bagdonas

2024-01-08 12:07

Labai gražūs, nuoširdūs ir prasmingi palinkėjimai. Ir Jums, gerbiamasis Dainiau, laimingų, ištvermingų, kūrybingų 2024-ųjų!

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media