2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA pirmininkas

*print*

Archyvas :: Patvirtintas naujas patobulintas LŽS Žurnalistinių tyrimų fondas

2013-08-01
 
LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius. Stasio Paškevičiaus nuotrauka

LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius. Stasio Paškevičiaus nuotrauka

 

Dainius Radzevičius

 

Mieli kolegos, prasidėjęs rugpjūtis leidžia su džiugesiu Jums pranešti, kad gavus LŽS Valdybos narių pritarimą buvo patvirtinti nauji, gerokai patobulinti LŽS Žurnalistinių tyrimų fondo nuostatai. Buvo atsižvelgta į visus gautus pasiūlymus ir pastabas, ypač dėl didesnio fondo veiklos skaidrumo ir darbo efektyvumo. Naujus nuostatus galima rasti www.lzs.lt Tyrimų fondo rubrikoje.

Taip pat LŽS Valdyba pritarė, kad būtų skelbiamos naujos temos galimiems žurnalistiniams tyrimams. www.lzs.lt viešai skelbiamos naujos temos, kurios siūlomos ir potencialiems rėmėjams. Kai tik bus surinkta minimali reikalinga suma konkrečiam tyrimui ar suma, kuria galime disponuoti tyrimams, bus skelbiamas konkursas pretendentams atlikti tyrimą/tyrimus.

Kaip žinote, fondas iki šiol yra gavęs kelių fizinių ir juridinių asmenų finansinę paramą žurnalistiniam tyrimui apie šilumos ūkio problematiką ir visuomenės interesus. Dėl šio konkurso esame gavę Etikos komisijos sprendimą, kuriuo patvirtinama, kad iki šiol nėra jokio pagrindo net svarstyti kokius nors galimus klausimus dėl šio konkurso eigos etiškumo. Taip pat esame gavę pasiūlymus žymiai atidžiau stebėti situaciją dėl finansavimo skaidrumo. Į tai ir atsižvelgėme. Šiam konkursui sudaryta vertinimo komisija darbą buvo atlikusi tiek, kiek galėjo ir toliau veiklos nebetęsia. Todėl šiam konkursui užbaigti sudaroma nauja vertinimo komisija iš LŽS Tarybos narių.

Valdybai pasiūlyti  5 kandidatai, kurie sutinka padirbėti tokioje konkurso vertinimo komisijoje:

Aldona Armalė, Povilas Sigitas Krivickas, Vidas Mačiulis, Vytautas Žeimantas ir Dainius Radzevičius.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-08-02 10:10
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media