2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA pirmininkas

*print*

Archyvas :: Komentaro neturiu. Bet pasidalinti citata norėčiau

2014-01-22
 
 

Dainius Radzevičius

 

Šiandien gavau vieno leidinio iškarpą. Ją panaudosiu kaip citatą. Nes manau, jog labai svarbu mums pamąstyti, kodėl kartais negalime objektyviai žiūrėti į pasaulį ir jame vykstančius reiškinius: vieni mato tik grožį, kitiems jo nesimato per problemas. Nesiimsiu vertinti tokių požiūrių, nes mąstančiam žmogui abu jie nėra tinkami. Tačiau emocinis nusiteikimas kartais nulemia būtent vieną iš dominančių.

Tad dalinuos ta iškarpa (ją pridedame kaip iliustraciją - red.) ir pats labai rimtai susimąsčiau, ar įmanoma tokio eilėraščio autoriui parodyti ir kitą gyvenimo pusę? O jei parodytum, kaip būtum vertinamas?

Jei apie mane taip parašytų žmogus, dėl įžeidimo net galėčiau paduoti į teismą. Žinoma, jei prieš tai įspėtas žmogus neatsiimtų šių žodžių. Jie visgi tokią knygą išleistų su tokiomis eilėmis, vadovaudamasis kai kurių politikų, kurie už bet kokią kritiką į teismą tempia žurnalistą, logika būtinai turėčiau taip pasielgti, nes kas gali labiau žeminti žmogų nei tuščia panegerika.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-01-22 12:31
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

T.D.

2014-01-25 10:59

Tegyvuoja Malinauskas - tikras DD (Druskininkų Dievas).

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

si poema

2014-01-23 22:19

kazka man primena. Ar ne to, kuris salia lenino gulejo kuri laika? Ne Ricardas pakeite Druskininkus. O druskininkieciai su Ricardu. Jis viska dare vienas? Ir trinkeles klojo? Kaip jis suspejo? Trubadurui sumokejo ir grazi eile isejo. Ir kam to reikia siais laikais. Druskininkai is tikro grazus, neziurint apleistu namu.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media