2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Loretos Jastramskienės novelių romano „Įpėdiniai“ sutiktuvės

2015-11-10
 
Loreta Jastramskienė

Loreta Jastramskienė

 

Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka kartu su Lietuvos ir Austrijos draugija kviečia į rašytojos Loretos Jastramskienės naujausios knygos, novelių romano „Įpėdiniai" sutiktuves lapkričio 19 d., ketvirtadienį, 17.30 val. ,Konferencijų salėje (III a., įėjimas iš kiemo, Trakų g. 10).

Netradicinis žinomos prozininkės ir žurnalistės Loretos Jastramskienės austriškų novelių romanas apie mįslingą žmogaus prigimtį, sudėtingus charakterius ir nenuspėjamus likimo vingius, kurie skleidžiasi išskirtinėje didingų Alpių aplinkoje, ten, „kur žmogus supranta ir pajunta, kas yra baimė ir karščiausias džiaugsmas", erdvėje, kurioje „atsiveria nežinomi takai" ir iškyla „nežemiško grožio Kūrėjo paveikslai". O visa sujungia ir vienija pagrindinis romano veikėjas - Laikas. Ir Vieta. „Jie sutalpina atstumą nuo pirmųjų Žemės gyventojų iki kiekvieno mūsų..."

Dalyvaus autorė, „Versus aureus" leidyklos redaktorė Onutė Gudžiūnienė, literatūros kritikė Rima Pociūtė, Seimo tarpparlamentinių ryšių su Austrijos Respublika grupės pirmininkas dr. Arvydas Vidžiūnas. Vakaro metu smuikuos prof. Petras Kunca ir Daiva Šešelgienė.  Renginį ves žurnalistė Vilma Jankienė.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-11-10 13:40
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media