2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: „Dienos temoje” – naujas vedėjas Mindaugas Jackevičius

2019-11-06
 
Mindaugas Jackevičius / E. Blaževič/LRT nuotr.

Mindaugas Jackevičius / E. Blaževič/LRT nuotr.

LRT radijo Aktualių pokalbių laidos „Dienos tema" vedėjų komandą papildo žurnalistas Mindaugas Jackevičius, portalo LRT.lt vyriausiasis redaktorius ir Lietuvos radijo laidos „LRT aktualijų studija" vedėjas. Pirmoji Mindaugo vedama „Dienos tema" buvo su Seimo pirmininko postą išlaikiusiu Viktoro Pranckiečiu.
Mindaugas Jackevičius - vienas iš augančios grupės universalių LRT žurnalistų, gebančių dirbti visose platformose: radijuje, televizijoje, internete.
„Interviu man pats žaviausias, bet kartu ir sudėtingiausias žanras. Viena - rengti interviu portalui, kas kita - valandą kalbinti pašnekovus tiesioginiame radijo eteryje. Dar didesnis iššūkis yra televizijos interviu „Dienos temoje", kada per keliolika minučių privalai atskleisti svarbiausią dienos aktualiją, užduoti taiklius klausimus, o žiūrovas tave ne tik girdi, bet ir stebi. Esu pasirengęs dar vienam iššūkiui", - sako M. Jackevičius.
M. Jackevičius LRT dirba nuo 2018 m. rugpjūčio, nuo 2019 m. sausio - LRT.lt vyriausiasis redaktorius, taip pat veda LRT RADIJO laidą „LRT Aktualijų studija".

Prieš tai 11 metų dirbo portale DELFI, rašė politikos aktualijų, žiniasklaidos, švietimo, žmogaus teisių temomis, vedė interneto TV laidas.

M. Jackevičius - daugybės žurnalistinių konkursų laureatas, yra gavęs Europos Komisijos, Kultūros ministerijos žurnalistinius apdovanojimus.
Be M. Jackevičiaus, „Dienos temą" pasikeisdami veda Nemira Pumprickaitė, Indrė Makaraitytė, Rasa Tapinienė, Rita Miliūtė ir Raigardas Musnickas.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-12-06 14:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media