2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Pirmasis „Norim dar! – su Radistais“ filmavimas truks 7 valandas ir 342 kilometrus

2014-07-14
 
 

Laukiamiausias, geidžiamiausias ir, be jokios abejonės, prašmatniausias visų laikų pramoginis šou Lietuvoje „Norim dar! - su Radistais" jau po poros mėnesių LNK eteryje pažers galybę prizų, šmaikščių situacijų, nepakartojamų šou numerių ir staigmenų žiūrovams!

 

Pirmasis šio pramoginio šou epizodas bus filmuojamas net 7 valandas ir 342 kilometrus - „Norim dar! - su Radistais" mobili filmavimo studija jau šį ketvirtadienį darbą pradės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje.

 

„Kaip ir dera šiam šou - startuosime labai galingai ir keliausime per visą Lietuvą, - praneša šou vedėjai „radistai" Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. - Vešim Lietuvą į Palangą! Tai pirmoji mūsų dovana ir staigmena šio šou žiūrovams, o šou kaip tik ir yra apie juos - viskas tik žiūrovų gerovei!"

 

Norintys dalyvauti šiame unikaliame filmavime, turi kuo skubiau registruotis čia: http://lnk.lnkgo.lt/norim-dar. Loterijos būdu bus atrinkti laimėtojai, kuriems bus padovanota nemokama kelionė į auksinį Lietuvos pajūrį su prašmatniu, ką tik Lietuvą pasiekusiu naujos kartos VIP klasės „Ecolines" autobusu, nemokamos išskirtinės „Organoleptikų" vaišės kelionėje, šio šou VIP pristatymas Palangoje ir, jei bus norinčių grįžti tą pačią dieną namo, parvežimas taip pat nemokamai! „Norim dar! - su Radistais" žygiui per Lietuvą vadovaus R. Mackevičius ir J. Nainys.

 

„Skubėkite registruotis, nugalėtojus skelbsime trečiadienį, į pajūrį išvyksime jau ketvirtadienį, liepos 17-ąją, 12 val. Mūsų šou filmavimo stotelės numatytos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje, aišku ir visoje automagistralėje Vilnius-Klaipėda. Laimė gali nusišypsoti ir autostopo mėgėjams! , - tęsia šou vedėjai. - Nori praleisti gerai laiką, nori staigmenų ir dovanų, nori VIP aptarnavimo, nori dar? Važiuojame drauge į Palangą!"

 

„Norim dar! - su Radistais" kuriamas pagal Didžiojoje Britanijoje liaupsinamą TV projektą „Saturday Night Takeaway" ir jo formatą, kuriam ne kartą plojo „BAFTA", „British Comedy Awards", „UK National Television Awards" ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika.

 

Jau netrukus prasidės šio šou filmavimai Lietuvoje - pirmieji ekstremalūs išbandymai laukia šio šou vedėjų! Beje, „Saturday Night Takeaway" šou Didžiojoje Britanijoje pasakyti „ne" nedrįsta ir didžiausios pasaulio žvaigždės - kaskart šis šou stebina ne tik muzikiniais pasirodymais, šmaikščiausiais interviu, humoro skečais, svajonių prizais, o ir garsenybėmis: šiame šou jau dalyvavo Kylie Minogue, Kevinas Costneris, Victoria Beckham, Simonas Cowelas, Quentinas Tarantino, Uma Thurman, Kate Hudson, Jessica Alba, Alas Murrey, Paris Hilton, Sharon Osbourne, Lewisas Hamiltonas, Robbie Williamsas, Michale Bubble, Katie Price, Mila Kunis, garsiausios muzikinės grupės ir net įtakingiausi šalies politikai.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-14 12:54
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media