2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Šią vasarą žiūrimiausia televizija Lietuvoje – LNK

2014-08-06
 
Lina Kairytė ir Gintaras Deksnys. LNK nuotrauka

Lina Kairytė ir Gintaras Deksnys. LNK nuotrauka

 

Populiariausi serialai, žiūrimiausi filmai ir daugiausia dėmesio sulaukusios žinių laidos. Taip sėkmingai šią vasarą rodo LNK. Rinkos tyrimų bendrovės TNS LT duomenimis, birželio - liepos mėnesiais LNK televizija buvo TV rinkos lyderė Lietuvoje. Iš viso LNK televiziją šią vasarą pažiūrėjo 2,5 mln. žiūrovų, po beveik milijoną kasdien. LNK žiūrovų dalis šią vasarą sudarė proc. 15,4 proc. Palyginti, TV3 žiūrovų dalis buvo 14,7 proc., LRT - 11,2 proc.

Liepą LNK žiūrovų dalis buvo 15,3 proc., TV3 -14,3 proc., LRT - 10,4 proc., BTV - 6,7 proc.

LNK, BTV, TV1, Info TV  ir Liuks! televizijas vienijanti LNK grupė toliau yra nepralenkiama TV rinkos lyderė. Vasarą LNK grupę žiūrėjo proc. 30,3 proc., tuo metu kai TV3 grupę 22,4 proc., LRT grupę - 12,5 proc.

LNK žinių tarnybos rengiamos laidos šią vasarą karaliauja populiariausių programų lentelės aukštumose. Iš viso, „Labas vakaras, Lietuva", 18.30 ir 21.30 val. žinias kasdien pažiūri beveik 600 tūkst. žiūrovų. 18.30 val. žinių laida, vedama Gintaro Deksnio ir Linos Kairytės, yra pati populiariausia naujienų laida Lietuvoje.

Bendradarbiaudama su didžiausiais užsienio produkcijos partneriais, didžiausiomis Holivudo kino studijomis „Sony pictures entertainment" ir „Warner Bros", LNK savo kino teatre siūlo geriausius pasaulio filmus. Žiūrimiausias šio vasaros filmas per televiziją Lietuvoje buvo trileris „Profas", kurį rodė LNK. Populiariausių filmų tope - net šešios LNK pozicijos, jame karaliauja nemari „Policijos akademija" ir veiksmo filmai, tarp jų LNK rodyti „Specialistas" ir „Piko valanda".  

Duomenys: TNS LT, birželis - liepa

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-08-09 08:39
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media