2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Aktorė Agnė Kiškytė: „Skaitydama „Naisių vasaros“ scenarijų ne kartą aiktelėjau“

2014-04-03
 
Aktorė Agnė Kiškytė

Aktorė Agnė Kiškytė

 

 Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

Penktajame serialo „Naisių vasara" sezone debiutavusi aktorė Agnė Kiškytė veikiausiai palietė ne vieno žiūrovo širdį. Seriale ji - Gabrielė, vieną gražią dieną nežinia iš kur atsidūrusi ramiame miestelyje ir sudrumstusi jo kasdienybę. Seriale iškilusi problema - labai gyvenimiška. Gabrielė - atvykėlė iš Australijos, panorusi atsiimti  žuvusios sesers dukrytę, kurią įsivaikino svetimi. Kuo pasibaigs intriguojanti globos istorija?

 Pati aktorė apie savo personažą kalba atsargiai. Kitų tokių „išsišokėlių" kaip ji seriale „Naisių vasara" nėra, visi kur kas paprastesni, susigyvenę. „Personažas įdomus. Tokia egoistiška moteris, bet ne iš piktos valios. Suprantu jos situaciją. Kai tai susiję su vieninteliu tau artimu ir dar kai tai yra vaikas, kalnus gali nuversti. Vieniša moteris ta Gabrielė. Viena vertus, man jos net gaila", - apie savo kuriamą personažą svarsto jauna aktorė.

 28 metų moteris pati augina mažametį sūnų, todėl pasiteiravus, kaip tokioje situacijoje elgtųsi tikroji mama Agnė, aktorė susimąsto. „Visi esam labai gudrūs, kai kalbame apie svetimo bėdą. Staiga visi tampa problemos sprendimo ekspertais. Bet kai pats susiduri su sunkia situacija, kur tave dažnai valdo jausmai , - šaltas protas dingsta... Kaip tada?  Iš tikrųjų yra labai sunku padaryti taip, kad visi būtų laimingi. Man - pirmoje vietoje vaikas, o po to jau visi kiti."

 Ne mažiau nei mergaitės istorija žiūrovų smalsumą kursto ir Pijaus santykiai su atvykėle Gabriele. Ar sugebės vyras atleisti šeimos ardytojai? O galbūt jų santykiai nustebins net ir didžiausius skeptikus? „Bus visko! Pati skaitydama scenarijų ne kartą aiktelėjau. Tad laukite daug intriguojančių įvykių", - apie serialo finalą pasakoja A. Kiškytė.

 

Kontaktams:

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-04-03 08:31
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media