2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Katažina Nemycko ir Inga Valinskienė nuo „Lietuvos balso“ dalyvio grožio neteko amo

2013-09-25
 
Jurijus Veklenko

Jurijus Veklenko

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Vieni jam sako, kad jis primena moterų širdžių užkariautoją Leonardą di Caprio, kitiems jis panašus į dainininką Jamesą Bluntą, tretiems - į vyriškumo simboliu daugelį metų laikytą prancūzų aktorių Alainą Deloną.

„Pats sau esu panašus į Jurijų", - lyginimo su garsiais pasaulyje dailiosios lyties numylėtiniais nemėgsta „Lietuvos balso" dalyvis Jurijus Veklenko.

Tačiau to, kad 23-ejų vaikinas iš Klaipėdos yra labai žavingas ir neabejotinai taps naujuoju Lietuvos scenos numylėtiniu, nepastebėti tikrai neįmanoma. Jaunas, perspektyvus, gerai dainuojantis ir tobulai įvaldęs viliotojo žvilgsnį - tokį Jurijų jau šį šeštadienį, 19.00 val. per LNK išvys ir išgirs visi populiariausio šalyje muzikinio projekto „Lietuvos balsas" žiūrovai.

„Oho, tavo šypsenoje išvydau daugiau, nei tikėjausi", - komplimentų Jurijui negailės projekto mokytoja Inga Valinskienė, po dainos išprovokavusi vaikiną valiūkiškai nusišypsoti. 

„Jurijau....", - be žado liks ir kita „Lietuvos balso" mokytoja Katažina Nemycko.

Žiūrovai salėje jį pasveikins griausmingais plojimais. Amą praradusias Ingą ir Katažiną grąžinti į realybę imsis „Lietuvos balso" mokytojų vyriškoji dalis - Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis ir Arūnas Valinskas. Ar jie pasiūlys Jurijui prisijungti prie savo komandos, sužinosime jau visai netrukus.

„Naudojuosi tuo, ką man davė Dievas - balsu. Muzikos mokykloje ištvėriau vos pusmetį - nors mokytis sekėsi, negalėjau pakęsti trimito, kuriuo man liepė groti", - pasakoja „Lietuvos balso" dalyvis. 

Būsimasis šalies svajonių jaunikis vis dar gyvena su mama, o balsą tobulina dainuodamas vakarėliuose su savo grupe. Paklaustas, ar sulaukia merginų dėmesio, Jurijus juokiasi: „Na, po kojomis tikrai niekas nekrenta. O jei pradėtų? Nežinočiau, ką daryti..."

Žiūrimiausia šeštadienio laida Lietuvoje - muzikinis projektas „Lietuvos balsas" su naujais, dėmesį balsu ir žavesiu prikaustančiais talentais - jau šį šeštadienį  19 val. ir tik per LNK.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-25 17:35
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media