2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žiniasklaida Lietuvoje

*print*

Archyvas :: Kviečia konkursas “Lietuvos spaudos fotografija 2010”

2010-01-26
 

Kornelija Ežerskytė

 

Duotas startas dar vienam gilias tradicijas turinčiam ir spaudos fotografus kasmet sutelkiančiam konkursui. Šiemet rengiamas jau devintasis šalies spaudos fotografijų konkursas „Lietuvos spaudos fotografija 2010“, kuriame kviečiami dalyvauti ir patyrę, ir pradedantys spaudos fotografai bei fotografijos mėgėjai. Konkurse gali dalyvauti tik 2009 metais sukurtos fotografijos.

Beje, šiemet yra pakeitimų temose bei nuotraukų siuntimo taisyklėse, tad verta užsukti į specialų konkursui skirtą puslapį ir pasidomėti naujovėmis.

 

Šiemet konkurso rengėjai siūlo net vienuolika skirtingų temų: naujienos; gyvenimas; portretas; diplomatija; kultūra; pramogos; kariuomenė; sportas; gamta ir jos apsauga; spindesys(„Glamour“) bei reportažas. Kuriantieji reportažus konkursui gali siūlyti nuo 4 iki 16 nuotraukų, na, o kitoms temoms galima teikti ir pavienes fotografijas.

 

Pasak Lietuvos spaudos fotografų klubo prezidento Jono Staselio, konkursas organizuojamas Lietuvoje nuolat gyvenantiems spaudos fotografams, fotografuojantiems žurnalistams ar fotografams, publikuojantiems nuotraukas spaudoje. “Todėl dalyvius prašome nurodyti spaudos leidinius, kuriuose jie dirba arba su kuriais bendradarbiauja”.

 

Kasmet konkurso geriausi darbai patenka į specialų leidinį - reprezentacinį fotografijų albumą “Lietuvos spaudos fotgrafija”. Lietuvos spaudos fotografų klubas pavasarį planuoja surengti parodos „Lietuvos spaudos fotografija 2010“ pristatymą bei „Auksinio kadro“ apdovanojimų ceremoniją Vilniaus Rotušėje. 

 

Lietuvos spaudos fotografų klubas dėkoja visiems, dalyvavusiems konkursuose „Lietuvos spaudos fotografija“, ir tikisi, jog jūsų ir kolegų, dalyvausiančių pirmą kartą, nuotraukos papuoš „Lietuvos spaudos fotografijos“ konkursus, parodas ir leidinius.

 

Konkurso “Lietuvos spaudos fotografija 2010” taisyklės publikuojamos čia. Darbai konkursui priimami iki vasario 1 d.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-02-04 15:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media