2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žiniasklaida Lietuvoje

*print*

Archyvas :: Ukmergės rajone - nacionalinės žiniasklaidos atstovai

2022-06-08
 
Birželio 6-ąją Ukmergės rajone viešėjo būrys nacionalinės žiniasklaidos atstovų. Šio pažintinio vizito, vadinamo „Infoturu", metu visuomeninio transliuotojo - Lietuvos radijo televizijos radijo, naujienų portalų Delfi.lt, Lrytas.lt, ir 15min.lt žurnalistai apsilankė Ukmergės rajono verslo įmonėse, įstaigose, ūkiuose, kultūros paveldo ir turizmo objektuose ir kt.
Svečiai kartu su Ukmergės rajono savivaldybės vadovais ir administracijos darbupotojais, susiskirstę į šešis ekipažus, aplankė net 25 objektus.
Toks pažintinis žiniasklaidos atstovų vizitas Ukmergėje suorganizuotas jau antrą kartą. Pernai pirmąkart liepos mėnesį įvykęs „Infoturas" sulaukė didelio pasisekimo bei daug gerų atsiliepimų tarp žiniasklaidos atstovų. Tad šiemet žurnalistai vėl panoro „pasižvalgyti" po Ukmergės miestą ir rajoną bei susipažinti - parašyti straipsnius bei parengti radijo laidas apie čia dirbančius ir kuriančius, įdomius ir vertus pasididžiavimo žmones.
„Infoturą" organizavo UAB „Komunikacijų erdvės". Į Ukmergę buvo atvykę LRT radijo atstovės: laidos „Atrask Lietuvą" vedėja Jolanta Jurkūnienė, laidos „Ryto allegro" vedėja Karina Metrikytė ir laidos „Gimtoji žemė" vedėja Rūta Katkevičienė, naujienų portalo Delfi.lt verslo aktualijų žurnalistė Raminta Rakauskė ir fotografas Orestas Gurevičius, naujienų portalo 15min.lt žurnalistė Violeta Grigaliūnaitė ir fotografas Žygimantas Gedvila, naujienų portalo Lrytas.lt žurnalistė Iveta Danieliūtė ir fotografas Ramūnas Danisevičius.
Apsilankyta bendrovėse „Systemair", „Ukmergės duona", „Aukmergės baldai", „Daigola", „Antara LT", „Umega Group" Hennordic padalinyje, „AASE" ir „Leonpolio dvaro kooperatyvas", individualioje įmonėje „Deltuvos paminklai", riešutmedžių bei šeivamedžių auginimo ūkiuose, Sigito Razvadausko pienininkystės ūkyje, VšĮ „Skautų slėnis", Sližių dvare, Veprių krašto muziejuje, Rečionių kaimo bendruomenėje, medelyne „Puošmedis", kraštotyros ir meteoritų ieškotojų klube Žemaitkiemyje, asociacijoje šachmatų klube „Juodasis Rikis", Jono Basanavičiaus gimnazijoje veikiančioje mokinių bendrovėje, taip pat pakalbinti Ukmergės fabrikų kroso taurės, Perkusijų ir Rockmergės festivalių bei parodos „Potėpiai" organizatoriai, menininkė Oksana Judakova, imtynių meistras Teodoras Aukštuolis ir kt.
Žiniasklaidos atstovus pasitiko, su jais bendravo ir į rajono objektus lydėjo Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas, mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, administracijos direktorius Darius Varnas, administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė bei administracijos skyrių atstovai.
Daiva Zimblienė
Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-06-11 08:14
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media