2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų namuose

*print*

Archyvas :: Kviečiame į susitikimą su Estijos visuomeninio transliuotojo ombudsmenu Tarmu Tammerk

2023-11-08
 
Tarmu Tammerk

Tarmu Tammerk

Lapkričio 9 dieną, ketvirtadienį, 11 valandą kviečiame Jus į susitikimą Žurnalistų namuose (Jogailos g. 11, 3 aukštas, Vilnius) su įdomiu svečiu ir pašnekovu Tarmu Tammerk, kuris šiuo metu yra Estijos visuomeninio transliuotojo ombudsmenas.
Jis daug metų dirba su žiniasklaidos etikos klausimais, todėl rytoj maždaug valandos (gal kiek daugiau) susitikime pasidalins savo įžvalgomis apie medijų etikos standartus ir jų įtaką Estijos žiniasklaidos rinkoje. Nuo auditorijos pasitikėjimo iki...
Visos temos atviros ir galite betarpiškai pabendrauti su tikru medijų ekspertu. Pokalbis vyks anglų kalba, tačiau vertimą į lietuvių kalbą organizuojame mes.
T. Tammerkas - gerai žinomas žurnalistas Estijoje, Estijos spaudos tarybos narys, vienas iš jos kūrėjų, taip pat vienas iš Estijos žiniasklaidos etikos kodekso autorių. Per du pastaruosius dešimtmečius T. Tammerkas ėjo savaitraščio „The Baltic Independent", dienraščio „Postimees" vyriausiojo redaktoriaus pareigas, šešerius metus vadovavo Estijos laikraščių asociacijai, dirbo korespondentu naujienų agentūrose „Agence France-Presse" ir „Reuters", rengė radijo laidas aktualijų ir kovos su korupcija klausimais.

 

Dainius Radzevičius
Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas
Chairman of Lithuanian Journalists Union
Jogailos 11, Vilnius LT-01116
Lietuva/Lithuania
Mob. ‪+37061263838
Skype dainius.radzevicius
www.lzs.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-11-08 11:30
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media