2024 m. balandžio 27 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų namuose

*print*

Archyvas :: Žurnalistų namuose - pokalbis su kandidatu į Lietuvos prezidentus, Seimo nariu Aurelijum Veryga

2024-02-23
 
Po susitikimo. Nuotrauka atminčiai

Po susitikimo. Nuotrauka atminčiai

Vasario 21 d. Žurnalistų namuose įvyko LŽS Senjorų klubo narių susirinkimas. Jį vedė LŽS Senjorų klubo pirmininkas Ipolitas Skridla.
Susirinkimo pradžioje, pagal seną tradiciją, I. Skridla pasveikino vasario mėnesį gimusius klubo narius Povilą Lapeikį, Romualdą Mockų ir Mariją Valuckienę.
LŽS Senjorų klubo pirmininko pirmasis pavaduotojas Alfonsas Kairys paskelbė klubo Tarybos vienbalsį nutarimą priimti į Senjorų klubą žinomą žurnalistą Česlovą Iškauską.
Po to įvyko įdomus ir turiningas pokalbis su kandidatu į Lietuvos prezidentus, daktaru, Seimo nariu Aurelijum Veryga. Svečias pasidalino mintimis, kaip jis mato šalies Prezidento veiklą, atsakė į gausius kolegų klausimus.
A. Veryga jau antras kandidatas į Lietuvos prezidentus, su kuriuo susitinka LŽS Senjorų klubo nariai. Sausio 10 d. čia pat, Žurnalistų namuose su klubo nariais buvo susitikęs kandidatas į Lietuvos prezidentus, advokatas Ignas Vegelė.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2024-02-23 12:51
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Pilietis

2024-02-24 11:54

O gal visai neblogas prezidentas būtų iš to kandidato Verygos? Galėtų asmeniniu pavyzdžiu dar pagausinti gimstamumą, dėl kurio taip pergyvena.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media