2024 m. gegužes 19 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas

 

2018-02-22Žurnalistai kviečiami į "Eurovizijos" nacionalinės atrankos 1 pusfinalį  (1)

Jau šį šeštadienį, vasario 24 d. 21 val. – tiesioginė „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos pirmojo pusfinalio transliacija iš LRT Didžiosios studijos. Maloniai kviečiame dalyvauti žiniasklaidą.

2018-02-16Su mūsų švente. Su vasario 16-ąją!

Mieli kolegos ir bičiuliai, nuoširdžiai sveikinu visą mūsų bendruomenę su viena svarbiausių mūsų šalies švenčių. MŪSŲ VISŲ šalies. Sunkiomis aplinkybėmis, bet nuoširdaus tikėjimo ir drąsių žmonių bei dar drąsesnių sprendimų sukurta Lietuvos sėkmės istorija tegul tampa mums naujų įkvėpimų, naujų padrąsinimų ir naujų vilčių pradžia. Tuomet daug kam atrodė, kad prasideda nauji laikai. Ir jie prasidėjo. Dabar mes galime lygiai taip pat pradėti naują etapą – šalies, bendruomenės ir net savo gyvenime. Sėkmės mums visiems ir gražių švenčių.

2018-02-14Žurnalistai kviečiami į senjorų akciją Lukiškių aikštėje

Nelaukdami, kol Lukiškių aikštę papuoš koks nors Nepriklausomybės paminklas, vasario 15 d. keli šimtai Medardo Čoboto trečiojo amžiaus universiteto senjorų, nešini trispalve, rinksis aikštėje pagerbti Atkurtos Lietuvos 100-mečio. 12 val. aikštėje prasidės akcija "Pabūkime kartu su Lietuvos vardu". Sugiedoję Lietuvos himną, senjorai paleis į dangų 100 trijų spalvų balionų, kurie papuoš sostinės dangų mūsų tautinės vėliavos spalvomis. . Tuo pačiu metu į atviras miestų ir miestelių erdves pabūti kartu su Lietuvos vardu išeis daugelio šalies Trečiojo amžiaus universitetų senjorai.

2018-02-13Žurnalistai kviečiami į Ievos Zasimauskaitės dainos klipo pristatymą

Mieli kolegos žurnalistai, vasario 14 d.16.30 val. Kauno Žalgirio arenoje, Vaikystės mieste dainininkė Ieva Zasimauskaitė kviečia į savo eurovizinės dainos lietuviškos versijos ir vaizdo klipo pristatymą.

2018-02-13Žurnalistai kviečiami į "Eurovizijos" nacionalinės atrankos filmavimą

Vasario 13 d. 19 val. LRT Didžiojoje studijoje vyks „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos filmavimas. Dalyvauja: Živilė Gedvilaitė, Audrius Petrauskas, Agnė Michalenkovaitė, „Saulės kliošas“, Greta Zazza, Ruta Loop, Marija, „The Roop“, Elizabeth Olshey, Monika Marija, Gabrielius Vagelis, Ieva Zasimauskaitė. Maloniai kviečiame dalyvauti žiniasklaidą.

2018-02-02Kviečiame žurnalistus į šeštadienio šou „Dainuok mano dainą“ filmavimą (11)

Kviečiame žurnalistus į šeštadienio šou „Dainuok mano dainą“ filmavimą, kuris vyks pirmadienį, vasario 5 d., 12:00 val., LNK studijoje (Šeškinės g. 20, Vilnius).

2018-01-31Žurnalistai kviečiami į laidos “Mes vieno kraujo” filmavimą

Jau netrukus LNK eteryje startuos šou “Mes vieno kraujo” antrasis sezonas. Vedėjai – Inga Jankauskaitė ir Rolandas Mackevičius Kviečiame žurnalistus vasario 1 d., ketvirtadienį, 11.45 val. atvykti į laidos filmavimą LNK didžiojoje scenoje.

2018-01-30Skelbiamas konkursas eiti LRT generalinio direktoriaus pareigas

Baigiantis dabartinio LRT generalinio direktoriaus 5-erių metų kadencijai, LRT taryba skelbia viešą konkursą eiti šias pareigas. Paraiškų laukiama iki vasario 28 d.

2018-01-30NŽKA valdybos posėdis – Žurnalistų namuose vasario 21 dieną  (1)

Š.m. vasario 21 d., 11 val. Žurnalistų namuose (Jogailos g. 11, Vilnius) kviečiamas NŽKA valdybos posėdis.

2018-01-25Apdovanojami ES investicijų efektyvumą Lietuvai analizavę žurnalistai  (1)

Europos Sąjungos investicijų efektyvumą Lietuvoje praėjusiais metais tyrinėję žurnalistai ir redaktoriai bei komentatoriai už savo išskirtinius straipsnius, laidas ar komentarus sausio 25-osios vakarą apdovanojami iškilmingame renginyje M. Mažvydo bibliotekoje.

2018-01-25Dėl žurnalistų akreditacijos į Lietuvos valstybės šimtmečio minėjimo renginiius

Vasario 16 dieną, penktadienį, vyks valstybės šimtmečio minėjimo renginiai, kuriuos nušviesti galės tik iš anksto užsiregistravę ir akredituoti šalies bei užsienio žiniasklaidos priemonėms atstovaujantys žurnalistai, praneša Prezidento kanceliarija.. Norinčius gauti akreditaciją, kviečiame registruotis iki pirmadienio, vasario 12 d., 12 val. el. paštu spauda@prezidentas.lt. Registruojantis prašome nurodyti vardą, pavardę, gimimo datą, atstovaujamą žiniasklaidos priemonę ir profesinę veiklą (žurnalistas, fotografas, operatorius, techninis darbuotojas, oficialios užsienio delegacijos atstovas). Apie akreditacijos išdavimą ir jos atsiėmimą bus informuojama el. paštu.

2018-01-22M. Mažvydo bibliotekoje bus apdovanojami ES investicijų efektyvumą Lietuvai analizavę žurnalistai. Kviečiame!

Europos Sąjungos investicijų efektyvumą Lietuvoje praėjusiais metais tyrinėję žurnalistai ir redaktoriai bei komentatoriai už savo išskirtinius straipsnius, laidas ar komentarus sausio 25-ąją 16 val, bus apdovanojami iškilmingame renginyje M. Mažvydo bibliotekoje (Gedimino pr. 51). Kviečiame dalyvauti!

2018-01-19LRT išdalins savo „oskarus“ – „Auksines bites 2017”. Maloniai kviečiame dalyvauti žiniasklaidą

Kaip ir kasmet, Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija apdovanos tuos, kuriais didžiuojasi – LRT profesionalus, kurių dėka pastaraisiais metais eterį išvydo geriausios radijo ir televizijos laidos, straipsniai, specialieji projektai. Iškilminga apdovanojimų ceremonija „Auksinės bitės 2017“ – jau ketvirtadienį, sausio 25 d. 17 val. LRT Didžiojoje studiją. Maloniai kviečiame dalyvauti žiniasklaidą.

2018-01-17Kaune - praktinis seminaras „Žurnalisto socialinio statuso ypatumai Lietuvoje“

Kaune - praktinis seminaras „Žurnalisto socialinio statuso ypatumai Lietuvoje“ Data: 2018 m. sausio 19 d. 14 val. Vieta: Žurnalistų namai, Putvinskio g. 48, Kaunas

2018-01-17Akreditacija į Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimus "Žmonės 2018"

Sveiki kolegos, kviečiu akredituotis į Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimus "Žmonės 2018". Laukiu prašymų iki ketvirtadienio 12 val. Renginys bus transliuojamas sausio 21 dieną tiesiogiai iš "Compensa" koncertų salės. Svečiai kviečiami rinktis 18 val. Tiesioginės transliacijos pradžia 19.30 val.

2018-01-11Žurnalistai kviečiami į LIETUVOS BALSO finalo filmavimą

Sekmadienį finišuoja LIETUVOS BALSAS. Kviečiame į šou finalą „Siemens“ arenoje. Pradžia – 19.30 val. Kviečiame žurnalistus registruotis į SIEMENS areną. Registracija būtina. Laukiu pavardžių iki ketvirtadienio 16 val.

2018-01-09LŽS nuomonė dėl dėl valdžios ir žurnalistų santykių

2018 m. sausio 8 dieną Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius pasiuntė Lietuvos Respublikos Seimo pirmininkui, Seimo frakcijoms ir mišriai Seimo narių grupei laišką DĖL VALDŽIOS IR ŽURNALISTŲ SANTYKIŲ. Skelbiame jo tekstą.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media