2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kitu kampu

*print*

Archyvas :: Atskleistas dar vienas „VIRAL‘o“ vedėjas: „Na, gal Andriui Užkalniui aš patiksiu labiau“

2014-08-02
 
Simas Stankus

Simas Stankus

 

Po audringo, susidomėjimo bangą sukėlusio videožinių portalo „Žinios.lt" internetinės laidos „VIRAL‘as" debiuto trečiadienį, atgarsiai juntami dar ir šiandien. Andriui Užkalniui iškritikavus internetinės laidos vedėju tapusį Mindaugą Papinigį, „VIRAL‘o" komanda nesėdi rankų sudėjusi ir pristato dar vieną naujojo projekto vedėją.

Jis - prie filmavimo kamerų ir studijos šviesų besipratinantis aksominio balso savininkas Simas Stankus. Simas sako, kad nė nebūtų pagalvojęs, kad gali tapti internetinės laidos vedėju. Sulaukęs pasiūlymo išmėginti savo jėgas ir sudalyvauti atrankoje, ilgai nesvarstęs ryžosi šiai avantiūrai.

„Prodiuserių kompanija „Videometra", kurianti projektą, mane pakvietė sudalyvauti atrankoje, o aš ilgai nemąstęs sutikau. Po kelių dienų sulaukiau skambučio ir štai - aš čia", - džiūgauja „VIRAL‘o" vedėju tapęs S. Stankus.

Simas pripažino, kad labai nustebo dėl trečiadienį įsiplieskusio A. Užkalnio ir M. Papinigio ginčo socialiniame tinkle „Facebook". Vaikinas juokaudamas pridūrė: „Na, gal Andriui aš patiksiu labiau".

Kaip ir buvo žadėta, videožinių portale „Žinios.lt" transliuojama internetinė laida „VIRAL‘as" pateiks dar ne vieną staigmeną. Antrasis vedėjas - viena jų. Kas laukia toliau? Belieka žiūrėti „VIRAL‘ą" ir išsiaiškinti patiems.

Internautai galės nuspręsti, kuris vedėjas jiems patinka labiau - Mindaugas ar Simas. Duetas sako, kad „VIRAL‘as" internete jie virs kiekvieną pirmadienio, trečiadienio ir penktadienio rytą. Naujausias internetinės laidos siužetas: http://goo.gl/lVxVxJ.

Karščiausios naujienos apie premjerą „VIRAL‘as" - videožinų portale www.žinios.lt ir socialiniame tinkle „Facebook" - oficialiose TV3 bei „Videometra" paskyrose.

„VIRAL‘as" - tik videožinių portale Žinios.lt!

NET 3 SPECIALŪS „VIRAL‘o" VEDĖJŲ VIDEO:

http://youtu.be/C16Fij7m7vs

http://youtu.be/18gLP3tJ83Q

http://youtu.be/1D84q5OVif0

Kontaktinis asmuo

Erika Vyšniauskaitė

Komunikacijos projektų vadovė

UAB "TELE 3"

+370 5 2030182

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-08-02 08:36
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media