2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: LRT RADIJO eteryje – nauja laida „Vienas namuose“. Laidos vedėja žurnalistė Alvyda Bajarūnaitė

2020-04-09
 
Alvyda Bajarūnaitė. LRT nuotrauka

Alvyda Bajarūnaitė. LRT nuotrauka

LRT RADIJAS šią savaitę darbo dienomis pradeda transliuoti laidą „Vienas namuose", kurioje - pokalbiai su klausytojais apie jų kasdienybę karantino sąlygomis, specialistų atsakymai į rūpimus klausimus ir praktiniai patarimai.
„Norime patarti gyventojams jiems rūpimais klausimais, išklausyti ir pasikalbėti, padėti rasti pagalbą ar pasidžiaugti jų netikėtais atradimais. Laidoje kalbėsime su klausytojais, ką jie veikia namuose karantino metu, ar mokosi, ar žiūri televizorių, gal skaito ar mezga, o gal tiesiog leidžia laiką žiūrėdami pro langą. Taip pat specialistai atsakys į klausimus, kurie šiuo metu daugeliui yra aktualūs - kokią pagalbą teikia savanoriai, kaip dirba medicinos įstaigos, ar bankai gali atidėti paskolų mokėjimą", - sako laidos vedėja žurnalistė Alvyda Bajarūnaitė.
Didžiojo penktadienio, balandžio 10-osios, laida bus skirta šv. Velykoms - kaip šiemet švęsime šią religinę šventę, kai paskelbus karantiną šalyje nebevyksta viešos pamaldos? Antrąją Velykų dieną, balandžio 13-ąją, laidos kūrėjai lauks skambučių klausytojų, kurie norės padėkoti karantino metu jiems padedantiems kaimynams ar savanoriams, gydytojams, policininkams, kitų sričių specialistams.
Laida „Vienas namuose" transliuojama tiesiogiai LRT RADIJO eteryje kiekvieną darbo dieną nuo 9.30 valandos. Pasiūlyti laidos kūrėjams temą, atsiųsti klausimą klausytojai gali el. p. adresu studija@lrt.lt.


Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt
www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-04-09 11:08
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media