2024 m. balandžio 17 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Redaktoriaus žodis

*print*

Archyvas :: Užsienio svečių antplūdis keičia nusistovėjusią tvarką mūsų svetainėje

2013-11-27
 
Vytautas Žeimantas. Klaudijaus Driskiaus nuotrauka

Vytautas Žeimantas. Klaudijaus Driskiaus nuotrauka

 

Vytautas Žeimantas

 

Pradėjęs redaguoti mūsų internetinį laikraštį, supratau, kad norint visapusiškai nušviesti visas žiniasklaidos informacijas, žurnalistinio darbo gilumas, paradinę ir užkulisinę mūsų veiklą, kelių rubrikų neužteks. Tada, jums, gerbiamieji kolegos, talkinant, sukūriau nemažai naujų rubrikų.

Tačiau artėjant Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungai kulminacijai, artėjant 3-jam Rytų partnerystės viršūnių susitikimui, kai į Vilnių sugužėjo daug garbingų užsienio svečių, pajutau, kad viena sena rubrika pradėjo stipriai braškėti. Turiu omeny „Spaudos konferencijų" rubriką.

Atvykusių svečių skaičius auga, dar labiau auga mūsų politikų noras kartu su atvykusiais pasirodyti. Ir jei ne savu protu, tai bent pabūti šalia žinomo žmogaus.

Todėl rubrika „Spaudos konferencijos" pradėjo netilpti į nuo seno užprogramuotą keturių informacijų formatą.

Nuo šiandien, aišku, laikinai, būsimos spaudos konferencijos bus skelbiamos ir gretimoje rubrikoje - „Savaitės tema". Juolab šioje savaitėje, manau, tai ir bus pagrindinė mūsų tema.

Be to, nežinau, ar tai tik sutapimas, ar piktas kėslas, tačiau nustojo veikusi LŽS internetinės svetainės svetaine@lzs.lt elektroninis paštas. Jau dvi dienos, kai iš šio pašto negaunu informacijos, iš jos negaliu pasiųsti jokios žinutės. Tikėkimės, kad tai tik techniniai trukdžiai. O kol jie bus pataisyti prašau siųsti informacijas į svetainę mano adresu - vzeimantas@gmail.com.

Draugaukime ir bendradarbiaukime.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-28 21:52
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media