2024 m. balandžio 23 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Beata Nicholson gamins LRT žiūrovams

2017-08-13
 
Beata Nicholson

Beata Nicholson

 

Rugpjūčio 28-ąją prasidedančiame naujajame LRT sezone - staigmena:  su žiūrovais sveikinsis ir įkvėpimo džiaugtis tuo, ką turime čia pat, Lietuvoje ir savo namuose, kvies Beata Nicholson.

Naujoji jos laida „Beatos virtuvė" lankys visą Lietuvą ir kvies kartu ieškoti maisto herojų - žmonių, kurių dėka valgome skanesnį, įvairesnį ir sveikesnį maistą. „Matau, kaip mūsų įpročiai keičiasi - vis dar esame ištikimi cepelinų gerbėjai, bet tuo pačiu vis dažniau į savo virtuvę įsileidžiame kanapių aliejų, šilauoges ar putino uogas, į kepinius bandome dėti mažiau cukraus ar kepti juos su viso grūdo miltais. Mano manymu, esame labai pažangūs maisto srityje, tad kodėl tuo nepasidžiaugus ir nepasididžiavus?!", - šypsosi Beata.

Laidos kūrėjai įsitikinę, kad „Beatos virtuvė" bus daugiau negu vien laida: atsižvelgiant į Beatos išleistas kulinarines knygas, jos, kaip aktyvios socialinių tinklų veikėjos, įdirbį, ši laida diktuos ir gyvenimo būdo stilių, tendencijas. Joje naudingų idėjų suras kiekvienas: ir norintys išmokti kepti tortus, ir norintys lieknėti, ir šeimos, nebežinančios, kaip atnaujinti pabodusį kasdienį meniu. Taip pat netruks kelionių po Lietuvą ir susitikimų su žmonėmis, kurie patikėję, jog svajonė gali tapti realybe, ėmė ir pradėjo auginti kanapes, sraiges, šaltalankius, ekologiškas daržoves ar šitaki grybus.

Rubrikoje „Lengvai ir sveikai" išgirsime sėkmės istorijų žmonių, kurie sugebėjo pakeisti savo mitybos įpročius ir dabar džiaugiasi lengvesniu gyvenimu. „Šios rubrikos tikslas - įtikinti Lietuvos žmones, kad jei jau sugalvojai kontroliuoti savo svorį, nebūtina jaustis nuolat alkanam. Pirmiausiai reikia keisti įprastus produktus, mitybos ir judėjimo įpročius, o ne tikėti badavimais ir stebuklingomis dietomis. Laikas stengtis būti ne kūdesniems, o lengvesniems ir energingesniems", - įsitikinusi Beata.

Į Beatos virtuvę užsuks ir žinomi Lietuvos žmonės - kur gi daugiau, jei ne virtuvėje, vyksta įdomiausi pašnekesiai! „Beatos virtuvė" - naujajame LRT sezone nuo rugpjūčio 28 dienos.

Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-08-21 13:20
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Alkanas

2017-08-15 09:48

O kur tai galima paragauti?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media