2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Filmuojant laidą gydytojui A. Unikauskui teko gelbėti garbingo amžiaus žiūrovę

2014-10-16
 
 

Trečiadieniais, nauju laiku, 19.30 val., TV3 eteryje - medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!" Gydytojas Alvydas Unikauskas ir jo kolega Justinas Jankevičius ir vėl gvildens aktualiausias medicinos temas ir žiūrovų sveikatos problemas.

 „Kvieskite daktarą!" laidos filmavimo studijoje susirinkę svečiai netikėtai gavo progą patirti, ar gydytojas A. Unikauskas apie mediciną tik pasakoja, ar ją ir praktiškai taiko. Pastarajame filmavime žiūrovų eilėje viena moteris netikėtai neteko sąmonės.

Žiūrovų džiaugsmui ir nukentėjusiosios laimei situaciją profesionaliai ir operatyviai ėmėsi spręsti daktaras A. Unikauskas. Metęs darbą aikštelėje, jis puolė prie nualpusios garbaus amžiaus moters. Paguldęs ją ant žemės, nukentėjusios kojas pakėlė į viršų, taip leisdamas kraujui greičiau patekti į smegenis. J. Jankevičiaus paraginti studijos svečiai iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Dar neatvykus greitajai, žiūrovė atgavo sąmonę ir atsimerkusi gydytojui A. Unikauskui nusišypsojo. Pramerkusi akis „Kvieskite daktarą!" vedėjo rankose, nukentėjusioji buvo palydėta į greitosios pagalbos automobilį ir pristatyta į Kauno klinikas.

„Kvieskite daktarą!" kūrėjai internautus kviečia pasižiūrėti specialų klipą iš įvykio vietos: http://goo.gl/hc5C9p. Iki šiol niekam nerodytame vaizdo įraše - naudinga pamoka, kaip suteikti pirmąją pagalbą nualpusiam žmogui - tiesiai iš profesionalų.

Nuo šiol, žiūrovų pageidavimu, laida „Kvieskite daktarą!" bus rodoma žiūrimiausiu laiku trečiadieniais, 19.30 val., per TV3!

 TV3 medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!" filmuojamas kiekvieną antradienį Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje. Visus norinčius susitikti su daktaru A. Unikausku ir J. Jankevičiumi laidos kūrėjai kviečia iš anksto registruotis telefonu +370 682 93390.

Linkėjimai,

Erika Vyšniauskaitė

Komunikacijos projektų vadovė

TV3 televizija

Kalvarijų g. 135, LT-08221 Vilnius

Tel. +370 5 2030182

Mob. +370 683 15425

Faks. +370 5 2030103

El.p. erika.vysniauskaite@tv3.lt

tv3.lt, facebook.com/tv3.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-10-16 15:42
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media