2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2014-11-25„Gyvenimas“: vedybos Uzbekistane – gerai paskaičiuotas dviejų giminių susitarimas

Penki šimtai svečių ir trys dienos linksmybių, kuriems jaunųjų šeimos taupė ilgus metus. Taip Uzbekistane atrodo svarbiausia šios šalies žmonių gyvenime šventė – vestuvės. Tiesa, vakariečio akį jos neretai stebina ne tik savo spalvingumu, bet ir iš šimtmečių atėjusiomis tradicijomis. Net devyniasdešimt procentų santuokų čia įvyksta ne iš didelės jaunuolių meilės, o dėl tėvų valios. „Tai gerai apgalvotas ir paskaičiuotas dviejų giminių susitarimas“, – sako tik ką iš kelionės po Uzbekistaną grįžęs LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjas Edvardas Žičkus.

2014-11-24Amerikiečio milijonieriaus akiratyje – TV3 šokių projektas „Šok su manimi“

Visai netrukus šeštadienio vakarai TV3 eteryje bus dar patrauklesni: jau gruodžio 6 dieną sugrįžta laukiamiausias, atsinaujinęs didysis projektas „Šok su manimi“. Ant projekto parketo suksis įspūdingos profesionalių šokėjų ir šalies žvaigždžių poros. Negana to, „Šok su manimi“ sužavėjo milijonierių iš Kalifornijos – pažinčių svetainės „Matchmillion.com“ įkūrėją Aaroną Perezą.

2014-11-17Žurnalistai kviečiami į „Auksinio balso" filmavimą

Žurnalistai kviečiami į „Auksinio balso" filmavimą Pirmadienį ir antradienį - „Auksinio balso" filmavimai LRT Didžiojoje studijoje. Lapkričio 17 d. tema - duetai. Lapkričio 18 d. tema - rock‘n‘roll. Filmavimų pradžia 18 val. Maloniai kviečiame dalyvauti žiniasklaidą.

2014-11-17Kvietimas žiniasklaidai: „Eurovizijos“ intrigos prasideda: kas taps konkurso vedėjais?

Vakaras žada būti įspūdingas. Į jį sukviestos ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės. Vakaro organizatoriai parengė smagią staigmeną - muzikantų laukia intriguojantys išbandymai. Ar jie nepabijos rizikuoti? Renginio pradžia - lapkričio 21 dieną 21.00 val. sostinės klube „Mojo Lounge", Vokiečių g. 2. Maloniai kviečiame žurnalistus dalyvauti!

2014-11-14Katažina Zvonkuvienė „Muzikinėje kaukėje“ užėmė Manto Stonkaus vietą

BTV laidoje „Muzikinė kaukė” šį šeštadienį kaip niekada bus daug bučinių. Pagreitį įgavęs muzikinis projektas žiūrovus džiugins linksmais pokštais, įspūdingais ir netikėtais dalyvių pasirodymais. Didžiausia staigmena dalyviams ta, kad šį kartą komisijos kėdę vietoj Manto Stonkaus užims dainininkė, „Lietuvos balso” mokytoja Katažina Zvonkuvienė.

2014-11-13LRT skirtas įspėjimas už reklamos ir rėmimo transliavimo pažeidimus

Lietuvos radijo ir televizijos komisija nustatė, kad televizijos programos „LRT televizija" laidoje „Tautos balsas" (2014-09-22) buvo transliuojama paslėpta reklama bei nesilaikoma reikalavimų programų rėmimui.

2014-11-11Lauros Imbrasienės rankose – dar viena laida

„Esu žmona, mama ir socialiai atsakinga valstybės pilietė, todėl man visada rūpi, kaip gyvena Lietuvos žmonės”, - teigia naujo televizijos žurnalo „Arčiau mūsų” vedėja Laura Imbrasienė. Pasak jos, nauja socialinių aktualijų laida yra puiki galimybė pasigilinti į esamą žmonių padėtį ir pagalvoti apie problemų sprendimus.

2014-11-09L. Kazlauskienė prabilo apie ją kamuojančias sveikatos problemas ir apie dingusį balsą

TV3 naujos kartos infošou „VIRAL‘as“ savo žiūrovams kiekvieną pirmadienį 19.30 val. pateikia pačias aktualiausias naujienas. Karščiausia žinia iš pramogų pasaulio: dainininkė Liveta Kazlauskienė prisipažino, kad jos gyvenime – štilis, mat itin pablogėjo sveikata.

2014-11-04Pavėluotos diagnozės kaina mažajai Mildutei – 11 operacijų ir kunigo maldos reanimacijoje

Socialiai atsakingiausios įmonės TV3 bei SEB banko rengiama „Išsipildymo akcija” šiemet ir vėl pristato istorijas tų mažųjų, kuriems mūsų visų pagalba yra itin reikalinga. Kartu su pirmuoju akcijos herojumi Mantuku mūsų visų gerumo labai laukia ir kita mažoji ligoniukė Mildutė.

2014-11-03 LRT kviečia teikti paraiškas į 2015-ųjų „Euroviziją“

LRT kviečia dalyvauti nacionalinėje atrankoje į 2015-ųjų „Euroviziją“. Paraiškas galima teikti iki š.m. gruodžio 15 dienos. Nacionalinės atrankos dalyviai bus paskelbti gruodžio 22d., o pirmoji atrankos laida numatyta sausio 3-ąją.

2014-10-29Savaitės TV programų TOP 10

Naująjį 2014–2015 m. sezoną pergalingai pradėjusi LNK toliau lieka žiūrimiausia televizija Lietuvoje. TNS LT duomenimis, praėjusią savaitę, nuo spalio 20-osios iki spalio 26-osios, LNK artimiausią konkurentę lenkia beveik 3 proc. LNK žiūrovų dalis siekia 18,6 proc., TV3 – 15,9 proc., LRT televizijos – 8,9 proc., BTV – 6,8 proc. Iš dešimties populiariausių praėjusios savaitės programų aštuonias rodė LNK. Žiūrimiausia laida buvo Rūtos Mikelkevičiūtės vedama pokalbių laida „Valanda su Rūta“.

2014-10-28Egidijaus Dragūno ateities planuose – muai tai kovos ringas Tailande

Mėgstamiausia dainininko Egidijaus Dragūno sporto šaka – muai tai. Šiuo koviniu sportu jis susižavėjo beveik prieš dvidešimt metų, kai susipažino su muai tai profesionalais. TV3 laidoje „Sportuok su mumis“ sekmadienį 9.00 val. grupės „Sel“ lyderis pasakys, kad jau penkerius metus iš eilės kasmet vyksta į Tailandą treniruotis su asmeniniu treneriu.

2014-10-28Už „Išsipildymo akcijai“ suaukotas lėšas ligoninės gelbsti vaikams gyvybę

Socialiai atsakingiausios įmonės TV3 ir SEB banko rengiama „Išsipildymo akcija“ pernai tapo didžia švente daugybei mažųjų ligoniukų. Už akcijai suaukotas gerų žmonių lėšas Lietuvos ligoninėms nupirkta medicininės įrangos, vaikams pirkta vaistų, atlikta jiems be galo reikalingų operacijų ir reabilitacijos procedūrų, gerinta mažųjų buitis.

2014-10-21"Lietuvos talentai” – žiūrimiausia savaitės laida

Žiūrimiausios televizijos TV3 didysis projektas „Lietuvos talentai” šį sekmadienį absoliučiai užbūrė žiūrovų širdis, nušluodamas nuo reitingų scenos konkurentus ir palikdamas juos giliai tamsiuose užkulisiuose. Preliminariais TNS LT duomenimis, visad staigmenų kupinas ir įtraukiantis „Lietuvos talentų” šou šią savaitę buvo žiūrimiausia laida iš visų televizijų Lietuvoje. Ją bent minutei sekmadienį įsijungė daugiau nei du trečdaliai milijono žiūrovų (654 tūkst.).

2014-10-21„Info TV“ transliuos žinias rusų kalba „Dabar pasaulyje“

Pirmadienį, spalio 27-ąją, LNK kanalų grupei, žiūrimiausiai televizijų grupei Lietuvoje priklausantis kanalas „Info TV“ pradeda transliuoti naują žinių laidą rusų kalba „Dabar pasaulyje“.

2014-10-21Ketvirtis milijono išsilavinusių žiūrovų žaidžia „Auksinį protą”

LRT naujojo sezono intelektinis žaidimas „Auksinis protas” trečiadienių vakarais prie televizorių ekranų traukia šimtus tūkstančių žiūrovų. Praėjusią savaitę „Auksinis protas” pasiekė žiūrimumo rekordą, o laidos kūrėjai Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas juokauja, kad žaidimą kaip indai „Lūšnynų milijonieriuje” prie televizorių ekranų tuoj žais milijonai azartiškų lietuvių.

2014-10-16Filmuojant laidą gydytojui A. Unikauskui teko gelbėti garbingo amžiaus žiūrovę

Trečiadieniais, nauju laiku, 19.30 val., TV3 eteryje – medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ Gydytojas Alvydas Unikauskas ir jo kolega Justinas Jankevičius ir vėl gvildens aktualiausias medicinos temas ir žiūrovų sveikatos problemas.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media