2024 m. balandžio 27 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2022-10-22TV8: „Senti yra gera, bet tai reikia daryti stilingai“

Žinomas šefas ir televizijos laidų vedėjas Gian Luca Demarco laidoje atskleidė, kad sulaukęs dabartinio amžiaus savo sveikatą ėmė saugoti kur kas atidžiau.

2022-10-22„Lietuvos ryto“ televizija. Senjorė Kristina: „Nesuprantu, kodėl reikia bijoti pensijinio amžiaus“

Laida „Pirmi kartai. 60+“ – puikus įrodymas, kad troškimui mėgautis gyvenimu amžiaus ribos nėra. Senjorai, jų pirmi kartai bei aktualiausios naujienos – šeštadienį, 10 val., tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

2022-09-25Nauja TV laida ragins senjorus į savo gyvenimą įtraukti kuo daugiau pirmų kartų

Nuo spalio 1-osios dienos „Lietuvos ryto“ televizijoje startuoja nauja laida „Pirmi kartais 60+“. Joje žiūrovų laukia ne tik daug naudingos informacijos senjorams aktuliais klausimais, bet ir unikalių istorijų, kurių herojai, laužydama mitus apie savo amžių, išpildys ilgai kauptas svajones ir pasiryš išbandyti dalykus pirmą kartą savo gyvenime. Laidos vedėja Laura Balčiūtė su senjorais dirba jau ne vienerius metus...

2022-09-21Seimas: pritarta siūlymui laikinai uždrausti rusiškų ir baltarusiškų televizijos programų retransliavimą

Rugsejo 20 dieną Seimas po svarstymo pritarė Visuomenės informavimo įstatymo pataisoms (projektas Nr. XIVP-1986(2), kuriuo siūloma laikinai uždrausti Rusijos Federacijos ir Baltarusijos Respublikos įsteigtų, tiesiogiai ar netiesiogiai valdomų, kontroliuojamų ar finansuojamų subjektų radijo programų, televizijos programų ir (ar) atskirų programų retransliavimą ir (ar) platinimą internete.

2022-09-21TV8: laidų vedėja Vaida Genytė atvirauja

Žinoma TV laidų vedėja, dainininkė,ir pedagogė Vaida Genytė džiugina gerbėjus ne tik savo talentu, bet ir neblėstančia energija bei nenuginčijamu žavesiu. Garsi moteris savo sveikata rūpinasi itin atidžiai, tad fizinė veikla – neatsiejama jos gyvenimo dalis, o subalansuota mityba – kasdienybė.

2022-09-16LRTK rekomenduoja neretransliuoti rusiškų televizijos programų

LRTK primygtinai siūlo Lietuvoje veikiantiems televizijos programų retransliuotojams ir platintojams internete vengti retransliuoti tokias televizijos programas.

2022-08-19Saugirdas Vaitulionis: „Socialiniai tinklai pakeitė žaidimo taisykles“

Žinomas komunikacijos specialistas, nuomonės formuotojas, renginių organizatorius ir žurnalo vyrams „L'Officiel Hommes“ redaktorius Saugirdas Vaitulionis puikiai išmano ne tik fasadinę įžymybių gyvenimo pusę, bet ir užkulisius. Apie juos vyras šneka atvirai ir be užuolankų tikina, kad socialiniuose tinkluose prikauptų sekėjų skaičius ne visuomet atspindi iš tiesų kuriamą ir daromą įtaką.

2022-08-11Lietuvos ryto TV: prekinio ženklo „Nunu“ įkūrėja Simona Nainė ir dainininkė Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė (1)

Kaip ir kiekvieną vasaros šeštadienį, Lietuvos ryto TV žiūrovų rytas prasidės su gyvenimo būdo laida „Pokalbiai prie jūros. Atostogų ritmu“. Šį kartą laida ypatinga, mat joje net dvi pašnekovės: prekinio ženklo „Nunu“ įkūrėja Simona Nainė ir dainininkė Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė.

2022-08-05Lietuvos ryto TV: Lietuvos kino bei televizijos aktorius, režisierius Ramūnas Rudokas prabilo... (1)

Visiems puikiai žinomas Lietuvos kino bei televizijos aktorius, režisierius Ramūnas Rudokas nevynioja žodžių į vatą, kalbėdamas apie pramogų pasaulio užkulisius. Nors paties nuveiktų darbų sąraše – galybė žiūrovų simpatijas pelniusių projektų, tačiau savo sūnui tokio paties karjeros kelio nelinkėtų.

2022-08-02Po 3 metų darbo Asta Stašaitytė atsisveikina su „Duokim garo“  (3)

Naujame televizijos sezone laida „Duokim garo“ eteryje pasirodys atsinaujinusi ir be vienos iš vedėjų, Astos Stašaitytės.

2022-08-01Vilniaus lenkų teatro “Studija” ir TVP Wilno pristato būsimą televizinį spektaklį Lietuvoje

Vilniaus lenkų teatras “Studija” kartu su TVP Wilno skelbia būsimą televizinio spektaklio premjerą “Namas pasienyje” pagal. S. Mrožeką, rež. Evardas Keizikas, kuri įvyks lapkričio mėnesį TVP Wilno kanale https://wilno.tvp.pl (lenkų kalba su lietuviškais titrais).

2022-07-21Aktorė Ineta Stasiulytė: „Kuo daugiau dramų, tuo labiau esame kančioje“

Iš kur Ineta Stasiulytė semiasi įkvėpimo, kaip gyvenime išlaikyti pozityvų požiūrį net ir sudėtingiausiose situacijose ir kokia filosofija vadovaujasi aktorė – visi atsakymai per Lietuvos ryto TV.

2022-06-04Pietryčių Lietuvoje pradėtos retransliuoti TV programos „Belsat“ ir „TVP World“

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras informuoja, kad Pietryčių Lietuvoje per nemokamą nekoduotą eterinę televiziją pradėtos retransliuoti 2 naujos TV programos: „Belsat” ir „TVP World”.

2022-06-03LRT TV Naujienų tarnybos komanda ieško reporterio (-ės)!

Daugiau apie poziciją skelbime: https://apie.lrt.lt/.../reporteris-e-tv-naujienu-tarnyboje Laukiame CV el. p. personalas@lrt.lt

2022-06-01Tėvo dieną LRT TELEVIZIJOJE – nuoširdi dokumentinė juosta „Pažinti tėtę“

Tėvo dienos proga sekmadienį, 17 val., LRT TELEVIZIJOS eteryje bus parodytas jautrus dokumentinis Virginijos Vareikytės filmas „Pažinti tėtę“. Jame pasakojama apie vieno žymiausių Lietuvos architektų-restauratorių Žybarto Simonaičio paliktą darbų, kino filmų ir asmeninių užrašų archyvą, kurį po kūrėjo mirties imasi tvarkyti dukra Agnė.

2022-05-18TV8: Patiriančių psichologinius sunkumus skaičius auga: gydytojas patarė, kaip padėti ir kūnui, ir mintims

Lietuvių, patiriančių psichologinę krizę, skaičius auga. Krizių įveikimo centro ir KOG instituto tyrimo duomenimis, šiuo metu psichologinę krizę išgyvena apie 42 procentai žmonių, o tai yra beveik 13 procentų daugiau nei panašiu metu pernai. Medicinos ir sveikatos aktualijų laidoje „Sveikas rytojus“ fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas Arvydas Balčius sakė, jog šiuo metu žmonės įgyja daugybę naujų patirčių, kurios organizmą nebūtinai veikia teigiamai.

2022-05-17LRT PLIUS eteryje – Mačiūnas, Mekas ir Landsbergis arba trys draugai ir sulaužytas pianinas

Menininkas Jurgis Mačiūnas, avangardinio kino kūrėjas Jonas Mekas ir Atkuriamojo Seimo pirmininkas, anuomet dar muzikos mokytojas Vytautas Landsbergis – savo sričių revoliucionieriai, tarpusavyje bendravę ir kūrę. Jų istorijos ne tik glaudžiai susipynusios, bet ir labai svarbios Lietuvos bei pasaulio kultūrai. „Trys draugai. Sulaužytas pianinas ir kitos istorijos“ – meninis dokumentinis keturių dalių filmas, kuriame atsiskleis šios netikėtos istorijos. Pirmoji filmo dalis – antradienį, 19.30 val., per LRT PLIUS.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media