2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Katažina Zvonkuvienė „Muzikinėje kaukėje“ užėmė Manto Stonkaus vietą

2014-11-14
 
Katažina Zvonkuvienė

Katažina Zvonkuvienė

 

BTV laidoje „Muzikinė kaukė" šį šeštadienį kaip niekada bus daug bučinių. Pagreitį įgavęs muzikinis projektas žiūrovus džiugins linksmais pokštais, įspūdingais ir netikėtais dalyvių pasirodymais.

 

Didžiausia staigmena dalyviams ta, kad šį kartą komisijos kėdę vietoj Manto Stonkaus užims dainininkė, „Lietuvos balso" mokytoja Katažina Zvonkuvienė.

 

„Labai džiaugiuosi, kad turiu galimybę stebėti, kaip dalyviai įkūnija žymiausius Lietuvos ir pasaulio atlikėjus. Nesitikėjau, kad jie mane nustebins ne tik puikiai atkurta išvaizda, bet ir idealiai atkartotais balsais. Nerealus jausmas stebėti tokius pasirodymus" - susižavėjimo neslėpė Katažina.

 

Muzikinio šou dalyvis Eimutis Kvoščiauskas, įkūnydamas Egidijų Sipavičių, studiją ir žiūrovų namus pavers tikra diskoteka. https://www.youtube.com/watch?v=vtHHwDSY51Y

 

 Milita Daikerytė privers nubraukti ašarą atlikdama garsųjį Whitney Houston kūrinį "I will always love you". Kitų dalyvių pasirodymai taip pat žiūrovus privers neatsitraukti nuo BTV ekranų.

 

Spalvingi pasirodymai, siurprizai ir nauja komisijos narė Katažina "Muzikinėje kaukėje" jau šį šeštadienį lapkričio 15 d. 19 val per BTV.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-11-14 10:15
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media