2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Birutės Petrikytės jubiliejinis koncertas „Fortūnos šypsena“ – per LRT televiziją

2014-05-23
 
Birutė Petrikytė

Birutė Petrikytė

 

Lietuvos estrados primadona Birutė Petrikytė švenčia šešiasdešimtmetį. Nepakartojamo tembro balsas, kuriam lenkėsi ne tik tūkstantinės auditorijos, bet ir geriausi Lietuvos ir Sovietų Sąjungos kompozitoriai, muzikos žinovai, šį savaitgalį pamalonins klausytojus didžiosiose Lietuvos arenose.

 Jubiliejinį Lietuvos estrados legendos koncertą „Fortūnos šypsena", šeštadienį vyksiantį Klaipėdoje, turės galimybę išvysti LRT televizijos žiūrovai. Koncerto transliacijos pradžia - šeštadienį, gegužės 24 d. 21 valandą.

 „Aš čia gimiau ir liksiu visada" - tokie bus mano paskutiniosios koncerto dainos žodžiai ir žinia, kurią noriu perduoti visiems mano gerbėjams ir koncerto žiūrovams, - sako daugybę galimybių emigruoti turėjusi, bet jomis nepasinaudojusi Birutė Petrikytė. - Norėčiau, kad tie, kurie išvys „Fortūnos šypseną", ją prisimintų dar ilgai."

 Į šventę žadėjęs atvykti garsusis kompozitorius Raimondas Paulas, atėjus karščiams, sunegalavo, tačiau jo dainas kartu su B. Petrikyte atliks popscenos grandai Kastytis Kerbedis, Viktoras Malinauskas, Ovidijus Vyšniauskas, Česlovas Gabalis, Povilas Meškėla, Simonas Donskovas, Romas Bubnelis, Stepas Januška ir kiti.

 Dainininkės pasveikinti specialiai atvyksta viena ryškiausių Rusijos žvaigždžių, dainininkas Valerijus Leontjevas su baleto  trupe. Žiūrovų laukia netikėti duetai, pasauliniai muzikiniai hitai, naujos ir senos geros dainos, šokių studijos „Todes" pasirodymai. Gros orkestras „Vilniaus sinfonietta", diriguojamas Vytauto Lukočiaus, Pauliaus Zdanavičiaus grupė, pritars choras „Ave vita". Renginio vedėjai Edita Mildažytė ir Marijus Budraitis.

Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-05-23 07:47
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media