2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LRT televizijos eteryje – nauja laida „Skonio improvizacija“

2014-06-18
 
Arnas Mazėtis.  Loretos Magylytės nuotrauka

Arnas Mazėtis. Loretos Magylytės nuotrauka

 

„Ši vasara bus kitokia!" - tokiu šūkiu vasarą pradeda LRT televizija, pristatydama naują laidą visų kartų gardaus maisto mėgėjams „Skonio improvizacija". Pirmoji laida - jau šį šeštadienį 10 val. 

 „Sakoma, kad geriausias vasaros savaitgalis ar įdomiausios atostogos būna tuomet, kai jų neplanuoji ir viskas vyksta tarsi improvizacija, - sako laidos vedėjas Arnas Mazėtis, iki šiol žiūrovams labiau pažįstamas kaip naujienų laidų reporteris. - Virtuvėje galioja beveik ta pati taisyklė: galima gaminti viską tiksliai ir pamatuotai, pagal receptą, tačiau visai kitokį, naują, galbūt neįprastą, bet tikrai puikų skonį atrasite improvizuodami."

 Naujoje LRT televizijos laidoje „Skonio improvizacija" - ne tik receptai, bet ir čia pat virtuvėje pagaminti patiekalai. Laidoje patirtimi ir patarimais dalysis savo srities specialistai. „Mūsų laidoje viskas orientuota į paprastą, kasdienį maistą, kurį žmonės nuolat vartoja, tačiau ne visuomet žino, ar tai daro teisingai, naudingai bei laiku ir vietoje. Vienas laidos tikslų - išmokyti paprastą maistą rinktis taip, kad žmogus būtų ir sotus, ir gerai jaustųsi. Sieksime parodyti kasdienio maisto gerąsias puses bei teisingą jo vartojimą", - žada laidos kūrybinė komanda.

 „Skonio improvizacija" jau artimiausiose laidose pamalonins lauko kepsnių mėgėjus - juk už lango vasara. O koks geriausias gardaus šašlyko ar lengvo vištienos kepsnio receptas? „Žinoma, improvizacija, o jas pateiks patyrę grilio patiekalų kepėjai! Tad tikrai kviesime visus į gamtą", - žada Arnas Mazėtis.

 „LRT televizija neturėjo kulinarinės laidos, tad pagalvojome: o kodėl jos nesukūrus? Virtuvė - mano mylimiausia namų vieta, kur pailsiu, galiu improvizuoti ir apie nieką negalvoti, kurti. Todėl kviečiu visus užsukti į mūsų virtuvę", - sako Arnas.

 Patyrę virtuvės šefai, naudingi patarimai ir vaizdai, nuo kurių gurgia pilvas ir skiriasi seilės - laidoje „Skonio improvizacija" kiekvieną šeštadienį 10 val. ryte.

 

Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-06-18 09:52
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media