2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Per LNK – „,Gerumo žvaigždžių” įteikimo ceremonija

2014-06-21
 
Inga Valinskienė ir Rolandas Vilkončius. LNK nuotrauka

Inga Valinskienė ir Rolandas Vilkončius. LNK nuotrauka

 

Per Jonines LNK parodys „,Gerumo žvaigždžių" teikimo ceremoniją,  kurioje pirmą kartą Lietuvos istorijoje bus apdovanoti socialiniai darbuotojai, savo darbais darantys Lietuvą jaukesnę ir šiltesnę.

Specialiai šiems apdovanojimams į eterį grįžta žinoma eterio pora - Inga Valinskienė ir Rolandas Vilkončius.

Specialiai suburta komisija išrinko nugalėtojus, kurie bus paskelbti birželio 24 dieną 16.35 val. per LNK televiziją.

Renginyje „Gerumo žvaigždžių laureatus sveikins populiarūs Lietuvoje atlikėjai  - Radži, Evelina Sašenko, Ilja Aksionovas, Karina Krysko, Viktoras Malinauskas, Pop Ladies, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė. Renginio himną sukūrė Deivis Norvilas, jis jį atliks kartu su žmona Renata.

Geriausio socialinio darbuotojo rinkimus inicijavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, kviesdama visas socialinių paslaugų įstaigas, nevyriausybines organizacijas, savivaldybes ir visą visuomenę aktyviai įsitraukti į geriausių socialinių darbuotojų rinkimus ir teikti savo kandidatus.

 „Gerumo žvaigždes" teikė Socialinė apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė, teatro ir TV aktorė Larisa Kalpokaitė, dainininkė Jurga Šeidukytė, operos solistas Edmundas Seilius, TV režisierius Vytenis Pauliukaitis bei daugelis kitų.

Socialiniai darbuotojai rungėsi  nominacijose „Socialinis darbas su vaikais", „Socialinis darbas su neįgaliaisiais", „Socialinis darbas su senjorais", „Socialinis darbas su šeimomis", „Socialinis darbas su patiriančiais krizę", „Socialinis darbas su bendruomene". Taip pat kategorijas papildė specialiosios dvi nominacijos: „Savanoriška jaunimo socialinė veikla" ir „Neįgaliųjų bendruomenės pagalba neįgaliesiems".

Renginio metu žiūrovai matys trumpus video siužetus apie nominantus ir laureatus, siužetuose žiūrovas išvys tikrąją socialinio darbuotojo darbo pusę - su kuo jie susiduria ir kokia jų įprasta darbo diena. 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-06-21 10:30
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media