2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Auksinių svogūnų 2014“ ceremonijai vadovaus Arūnas Valinskas ir Nostradamu virtęs Algis Ramanauskas

2014-03-14
 
Arūnas Valinskas ir  Algis Ramanauskas

Arūnas Valinskas ir Algis Ramanauskas

 

Tokio dueto Lietuva dar nematė. Didingiausiai humoro ceremonijai „Auksiniai svogūnai 2014" diriguos du televizijos vilkai - Arūnas Valinskas ir Algis Ramanauskas. Tiesa, vienas pasipuoš išeiginiu kostiumu ir bus savimi, o kitas lemtingąjį balandžio 1-osios vakarą virs garsiausiu viduramžių pranašu Nostradamu.

„Į Nostradamą persikūnijęs Algis paranormaliuose „Auksiniuose svogūnuose" įprasmins praeitį ir ateitį. Kas lieka man? Dabartis", - konstatuoja A. Valinskas.

Paklaustas, kodėl būtent Algis, Arūnas ima žerti argumentus: „Jis yra Algis - Greitai. O Svogūnai irgi greitai. Ir dar tiesioginis eteris! Mes abu plikiai, abu iš A raidės, abu gimę Gyvatnešio ženkle. Kaip galėtume nebūti puikūs scenos partneriai?".

Negana to, A. Ramanauskas buvo pamerge A. Valinsko vestuvių dešimtmetyje. Valinskas per tiltą nešė Valinskienę, Marijus Mikutavičius - Renatą Mikailionytę, o Rimas Šapauskas - A. Ramanauską.

„Mūsų duetas bus visais aspektais geresnis nei Arūno duetas su Inga Valinskiene", - įsitikinęs humoro apdovanojimų Nostradamas.

Paaiškėjus, kad šiemet „Auksiniai svogūnai" jau penkiolikti, o prie ceremonijos vairo jis stos pirmą kartą, kyla klausimas - ką kandaus humoro meistras veikė iki šiol?

„Visą tą laiką aš sėjau pasėlio grūdą ir bandžiau išrasti dujas, kurios nebūtų pavojingos normaliems žmonėms, bet nuo kurių...", - nukerta A. Ramanauskas.

Baisiausius metų apsėdimus skaičiuosiantys, ryškiausius politikos vaiduoklius įvardysiantys, linksmiausias raganas ir nelabuosius eksponuosiantys „Auksiniai svogūnai" - jau balandžio 1-ąją tiesiogiai iš Kėdainių ir tik per LNK. Tik čia bus antgamtiškai juokinga, tik čia susirinks ryškiausios scenos žvaigždės. Atėjo metas sužinoti visą tiesą!

Daugiau informacijos:

Indrė Viržintė 8687 51471, indre.virzinte@gmail.com

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-03-14 08:35
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media