2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Eteryje – tiesioginė „Info dienos” laida dėl padeties Ukrainoje

2014-03-04
 
 

Gediminas Malaškevičius

Dramatiškai besiklostant įvykiams Ukrainoje ir pasaulyje, LNK grupei priklausantis kanalas „Info TV" keičia programą ir nuo 15 valandos pradės tiesioginę laidą apie įtemptą padėtį pasaulyje dėl karo Ukrainoje.

Specialią „Info dienos" transliaciją ves žurnalistai Rasa Tapinienė ir Viktoras Jakovlevas.

Kremlius užsimojo pakeisti Europos žemėlapį - ar Vakarams diplomatinėmis priemonėmis pavyks sustabdyti Rusijos invaziją? Ar bus užkirstas kelias agresoriui, ar kils trečiasis pasaulinis karas? Į šiuos klausimus bandys atsakyti dvi dešimtys specialios transliacijos svečių, tarp jų - europarlamentarai Vytautas Landsbergis ir Laima Andrikienė, politologai Ramūnas Vilpišauskas, Alvydas Medalinskas, parlamentarai Andrius Kubilius, Rasa Juknevičienė, Petras Auštrevičius ir kiti.

Specialiai „Info dienos" laidai interviu davė žinomas britų „The Economist" žurnalistas, straipsniuose nagrinėjantis buvusio sovietų bloko šalis Edwardas Lucasas.

Įspūdžiais iš Ukrainos dalinsis ką tik iš jos grįžę lietuvių medikai, planuojamas tiesioginis „Info dienos" jungimasis su šiuo metu Ukrainoje esančiais lietuviais. 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-03-04 09:29
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media