2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas

 

2018-04-09 Šilalės rajono laikraštis „Šilalės artojas" siūlo darbą korespondentui (1)

Darbo pobūdis: *straipsnių rašymas įvairiomis temomis (sporto, verslo, kultūros, socialinėmis ir pan.); *dalyvavimas renginiuose; *reportažų rengimas, interviu ir kt.

2018-03-25Ieškomas komunikacijos vadovas/ė

Investuotojų Forumas ieško komunikacijos vadovo/ės. Kviečiame iki kovo 30 d. teikti paraiškas.

2018-03-25TV3 žinios priims į komandą operatorių ir vaizdo redaktorių-montuotoją

TV3 žinios priims į komandą operatorių ir vaizdo redaktorių-montuotoją. Kviečiame kreiptis cv@tv3.lt

2018-03-16Ieškomi Juozo Keliuočio autorinių teisių paveldėtojai

Leidykla “Kitos knygos” ieško žurnalisto Juozo Keliuočio autorinių teisių paveldėtojų.

2018-03-15Media4Change ieško žiniasklaidos tyrėjo (s) ir projektų vadovo (-ės)

Atsakingą, etišką ir tiriamąją žurnalistiką skatinanti Media4Change programa plečia veiklų spektrą ir komandą. Laukiame CV ir motyvacinių laiškų elektroniniu zmogus@zmogui.lt iki š.m. balandžio 23d. El. laiške nurodykite, kuriai iš pozicijų teikiate savo kandidatūrą.

2017-12-19NŽKA narių dėmesiui! Meno kūrėjai turi teisę tapti paramos gavėjais.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos labdaros ir paramos įstatymo Nr. I-172 pakeitimo įstatymo nuostatomis, fiziniai asmenys, kuriems Meno kūrėjo ir meno kūrėjų organizacijų statuso įstatymo nustatyta tvarka yra suteiktas meno kūrėjo statusas, turi teisę tapti paramos gavėjais.

2017-09-20Ieško filmuojančio/fotografuojančio žmogaus Šiauliuose

Sveiki,ieškau vienai dienai filmuojančio/fotografuojančio žmogaus Šiauliuose, gal galite ką nors rekomenduoti? Austė Korbutė, tel. +37068482829

2017-08-15"Šiaulių televizija" ieško žurnalistų, laidų vedėjų, operatorių

Dėmesio! Ieškome iniciatyvių ir vietoje negalinčių nustygti žmonių - žurnalistų, laidų vedėjų (su patirtimi arba su dideliu noru išmokti). Jei manai, jog tai tu -prisijunk prie veiklios “Šiaulių televizijos”, o ypač - prie “Žinių” komandos. Aktyvumas, veiklumas ir lankstumas – būtini šiame darbe. Pageidautina, kad būsimas žurnalistas žinotų ar būtų taikęs praktikoje žurnalistikos pagrindus, pavyzdingai mokėtų gimtąją lietuvių kalbą (raštu ir žodžiu), o kitos užsienio kalbos žinojimas ar automobilio vairavimas - būtų privalumas.

2017-07-26Naujienų portalas tv3.lt ieško keletos žurnalistų (1)

Augantis ir besiplečiantis naujienų portalas tv3.lt stiprina savo komandą ir ieško žmonių, kurie norėtų įsilieti į TV3 kolektyvą. Ieškome keletos žurnalistų, kuriems įdomios aktualijų, užsienio naujienų ir gyvenimo būdo temos. Siūlome smagią atmosferą darbe, puikias darbo sąlygas, nuolatinį mokymą ir karjeros galimybes.

2017-07-25Integruotos komunikacijos agentūra INK Agency ieško tekstų rašytojų ilgalaikiam bendradarbavimui (1)

Integruotos komunikacijos agentūra INK Agency ieško tekstų rašytojų ilgalaikiam bendradarbavimui. Šiuo metu domina autoriai, turintys patirtį ir bendrą suvokimą verslo, ekonomikos ir finansų srityse.

2017-07-25Info TV žinių tarnyba ieško žurnalisto

Jeigu tu iniciatyvus, domiesi Lietuvos ir užsienio politika, verslo naujienomis, turi patirties žiniasklaidoje (patirtis televizijoje būtų privalumas), tai pat jeigu tu gerai moki lietuvių kalbą, tavo gera dikcija, gali bendrauti angliškai – parašyk mums. Adresas zinios@infodiena.tv

2017-06-23TV infoshow reikalingas reporteris (1)

Sveiki kolegos. TV infoshow reikalingas reporteris. Darbas Kaune. Eteris nuo rugsėjo 1d. "Init" po žinių. Trys kartai per savaitę. Trys aktualijų temos laidoje. Kam įdomu - detalės PM. Dėkui už tagus.

2017-06-17ELTA ieško korespondentų

"Naujienų agentūra ELTA ieško korespondento (-ės). Reikalavimai: aukštasis išsilavinimas (gali būti studentas), Lietuvos aktualijų išmanymas, užsienio kalbų mokėjimas; geri darbo kompiuteriu įgūdžiai, iniciatyvumas, energingumas. Savo gyvenimo aprašymą siųsti iki liepos 10 d. adresu http://www.lzs.lt/ew3/structure/base/81/content/new/?&cs=wh&v=b&to=zinios@elta.lt,. Informuosime tik atrinktus kandidatus".

2017-05-30"Lietuvos žinios" ieško žurnalisto/ės

Sveiki, "Lietuvos žinios" ieško žurnalisto/ės (politika-ekonomika). Daugiau informacijos - į PM arba e.labanauskas@lzinios.lt. Pasidalinkite su draugais. Ačiū

2017-05-18Šiaulių televizijai reikia naujų operatorių, montuotojų, žurnalistų ir media produktų pardavimo vadovo

Šiaulių televizija plečia veiklą, kuria naujus TV projektus - jau netrukus TV žiūrovai išvys net tris naujas laidas. Tad ieškome naujų kūrybinės komandos narių - operatorių, montuotojų, žurnalistų ir media produktų pardavimo vadovo. Rašykite, klauskite: info@stv.lt, daugiau informacijos tel. 861810011.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media