2024 m. gegužes 19 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2016-08-16Į kultinį serialą sugrįžtantis M. Jampolskis laisvalaikį skiria šeimai ir žvejybai

Belaukiant rudens, televizijos žiūrovus TV3 džiugina viena už kitą geresnėmis naujienomis. Į ekranus grįžta kultinis serialas „Moterys meluoja geriau“. Negana to, žiūrovai ir vėl išvys garsų kino bei teatro aktorių, televizijos laidų ir renginių vedėją Marių Jampolskį. Kelis mėnesius filmavimo aikštelėje plušantis aktorius tikina, kad ši jo vasara yra skirta darbui, o retai pasitaikantys laisvadieniai priklauso tik jo šeimai, žvejybai ir ramybei.

2016-08-16Į televiziją grįžtanti Erika Vitulskienė: namie mane kiša po padu

Vieno garsiausių Lietuvos tenorų Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė paskutines vasaros savaites leidžia lydima neramaus laukimo. Žinoma moteris tapo viena iš aštuonių žvaigždžių, kurios nuo rudens išbandys savo galimybes LNK šou „Aš galiu!”.

2016-08-03Tomo Langvinio laukia svarbūs pokyčiai: „Tai – didelis įvykis“

Naująjį LNK sezoną sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis pradės kitaip nei pastaruosius dvylika metų televizijoje – šį rudenį jis debiutuos kaip laidos vedėjas ir stos prie naujojo humoro šou „Tik nesijuok” vairo. Gerai žinomas vyras neslepia, kad nors savo darbu žiniose ir džiaugėsi, tačiau apie laidos vedėjo darbą taip pat pasvajodavo.

2016-08-03Į televiziją grįžtantis D. Kazlauskas prabilo apie plastines operacijas

Rudenį į TV3 eterį sugrįžta žiūrovų pamiltas serialas „Moterys meluoja geriau“. Prie būrio populiariausių šalies aktorių prisijungė ir visiems gerai pažįstamas, talentingas teatro, kino ir televizijos aktorius Dainius Kazlauskas.

2016-07-21Viceministro žmona Evita Jonauskė siekia tapti KK2 vedėja: „Neigiami komentarai žeidžia ne mane, o mano artimuosius“ (1)

25 metų Evita Jonauskė – viena iš 16 merginų, kuri jau rugpjūčio pabaigoje gali tapti naująja KK2 vedėja. Kinijoje mokslus krimtusi ir modeliu dirbusi Evita sakė, kad televizija – jos svajonė, o jos norą tapti KK2 vedėja palaiko tiek jos mama, tiek vyras Linas.

2016-07-21Į LNK eterį grįžtanti Asta Stašaitytė - Masalskienė: „Televizija yra ta vieta, kurioje aš turiu būti“ (1)

Po pertraukos į populiarios pokalbių laidos „Yra, kaip yra“ vedėjos poziciją grįžta visų mylima Asta Stašaitytė – Masalskienė, kurią LNK eteryje laikinai pavadavo Aušra Kilkuvienė. Asta jau nusifilmavo naujojo sezono klipe, kuriame jai atiteko nuotaikingas taksistės vaidmuo.

2016-07-16Simona Burbaitė apie norą vesti KK2: „Negalėjau praleisti tokios progos“

Simona Burbaitė bei dar 15 merginų toliau varžosi, kuri taps naująja infošou KK2 vedėja. S. Burbaitė pirmoji turės galimybę išbandyti savo jėgas vedant laidą su Tomu Ališausku.

2016-07-07„Naisių vasara. Sugrįžimas“ žvaigždės pražydo lietuviškame sode surengtoje fotosesijoje  (1)

TV3 eteryje – ypatingai atsinaujinęs serialas „Naisių vasara. Sugrįžimas“. Pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.30 val. žiūrovų laukia ne tik intriguojantis siužetas, bet ir atsinaujinusi serialo aktorių komanda, kuri įsiamžino romantiškoje, vasara dvelkiančioje fotosesijoje.

2016-07-07Lenktynėse į KK2 vedėjos postą liko 16 merginų, tarp jų ir įžymybės

16 merginų toliau varžosi, kuri galės nuo naujojo LNK sezono kartu su Tomu Ališausku vesti LNK infošou KK2. Iš viso konkurse dalyvavo daugiau kaip 500 merginų, o į atranką buvo pakviestos 64 merginos, į finalinį etapą pateko tik 16.

2016-06-20Naujame televizijos projekte – M. Starkaus ir V. Radzevičiaus kelionė po Lietuvą traktoriais

Jei televizijos žiūrovų paklaustumėte, kas yra populiariausi keliautojai Lietuvoje, dauguma nė nemirktelėję pasakytų: Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius. Pasaulį su įvairiausiais automobiliais išmaišęs charizmatiškasis duetas ryžosi naujam iššūkiui. Neseniai įgiję teisę vairuoti traktorių, žinomi vyrai leidosi į net draugus ir artimuosius apstulbinusią kelionę.

2016-06-20TNS LT: TV skaitmenizacija didina televizijos žiūrimą

Televizijos turinio žiūrėjimo mastai Lietuvoje auga, o TV žiūrėjimo per televizorių trukmė ilgėja - rodo rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovės TNS LT atlikti tyrimai. Vidutinė vienam Lietuvos gyventojui tenkanti televizoriaus žiūrėjimo trukmė per dieną išaugo dešimčia minučių ir praėjusiais metais siekė 3 val. 34 min. To priežastis - intensyvi TV skaitmenizacija per pastaruosius keletą metų ir naujų techninių televizijos galimybių, tokių kaip atidėto TV žiūrėjimo, plitimas.

2016-06-06Indrė Makaraitytė keičia televizijos kanalą

Nuo šiol politikos apžvalgininkė Indrė Makaraitytė dirbs „Info TV“ kanale. Kad išgirstumėte jos komentarus, nebereikės laukti savaitgalio. Žiūrovų pamėgta laidų vedėja turės savo kasdieninę komentarų rubriką išsamiausioje šalyje žinių laidoje „Info diena“. Prie Rasos Tapinienės ir Viktoro Jakovlevo prisijungianti Indrė Makaraitytė savo komentarais, vertinimais ir įžvalgomis dalinsis nuo 19 val. 30 min.

2016-06-01Nuo birželio 3-osios – naujas nemokamas LRT aukštos raiškos kanalas

Jau netrukus, nuo birželio 3-osios, Lietuvoje pradeda veikti pirmas nemokamas aukštos raiškos (HD) nacionalinės aprėpties kanalas – LRT TELEVIZIJA HD. Kanalą galės matyti visi antžeminės televizijos žiūrovai, priimantys signalą TV antenų pagalba ir matantys LRT TELEVIZIJĄ. Tokių Lietuvoje yra apie 40 procentų. Birželio 3 dieną, pradėjus veikti naujam antžeminiam tinklui, LRT programos – LRT TELEVIZIJA (standartinės raiškos), LRT KULTŪRA (standartinės raiškos) ir LRT TELEVIZIJA HD (aukštos raiškos) – pradedamos transliuoti naujais dažniais.

2016-05-24Žiūrovai rinks laidos KK2 vedėją

Šią vasarą žiūrovai turės darbo - populiariajame LNK infošou „KK2“ bręsta esminės permainos. Jau visai netrukus bus paskelbta naujos vedėjos atranka. Ji vyks LNKGO platformoje, į kurią pretendentės galės kelti savo foto ir video. Po čia įvyksiančio balsavimo geriausios pretendentės gaus televizijos eterio, kol galiausiai sprendimą priims žiūrovai.

2016-05-24Donato Montvydo viešnagė Stokholme – LRT dokumentiniame filme „Eurovizija“ 2016. Post scriptum“

Lietuvos atstovą šių metų „Eurovizijoje“ lydėjo LRT filmavimo grupė – reporteris Tadas Grabys, režisierė Raimonda Katiliūtė ir operatorius Vaidas Užkuraitis. Jie fiksavo kiekvieną Lietuvos atstovo Donato Montvydo judesį Stokholme – repeticijas, susitikimus, laisvalaikį, bendravimą su žiniasklaida. Visa tai, kas vyko konkurso užkulisiuose. Ir sporto salėje, į kurią Donatas skubėdavo kasdien.

2016-05-19Dvylika garsenybių – LRT TELEVIZIJOS projekto „Tikri vyrai“ naujame sezone

Dvi savaitės gyvenimo kariuomenės ritmu – tokiam iššūkiui pasiryžo Lietuvos popscenos numylėtinė, grupės „Pinup Girls“ atlikėja Simona Nainė. Vakar kartu su dar vienuolika žinomų Lietuvos žmonių ji išvyko į Ruklos poligoną, kuriame bus filmuojamas jau trečiasis LRT TELEVIZIJOS projekto „Tikri vyrai“ sezonas.

2016-05-18A. Klivečką įkūnijęs aktorius Š. Banevičius: „Jo laidų vaikams žiūrėti buvo negalima“

Didelio populiarumo sulaukiantis parodijų šou „Pakartok!“ trečiadienio vakarais džiugina TV3 televizijos žiūrovus. Laidos herojais čia kaskart tampa populiarūs pramogų, kultūros, politikos atstovai. Ši laida bus lemiama dviems dalyviams, surinkusiems mažiausiai komisijos taškų – jie turės palikti šou. Dėl geriausiojo parodijų meistro vardo kovoja scenos profesionalai, savo talentu užkariavę ne vieno gerbėjo širdį. Savo talentą televizijos eteryje demonstruoja Ineta Stasiulytė, Vaida Lisikaitė, Šarūnas Banevičius, Julius Žalakevičius, Andrius Žiurauskas, Giedrius Arbačiauskas.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media