2024 m. balandžio 25 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2013-09-25„Lietuvos balsas“ nunuodijo „Romeo ir Džiuljetą“ jau per premjerą

Vienvaldis šeštadienio vakaro lyderis – toks yra LNK muzikinis projektas „Lietuvos balsas“, nuo kelio šluojantis visus konkurentus. Krepšinio šventės, muzikinių šou premjeros – „Lietuvos balso“ neįveikia joks kitų televizijų manevras. Praėjusį šeštadienį „Lietuvos balsas“ sutriuškino TV3 muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ premjerą rezultatu 7,5: 4,6 proc. (reitingas).

2013-09-24„Lietuva gali!“: medinių namų statytojui – Ilja Laurso patarimai apie verslą

Kas sieja rąstinų namų statybą ir informacines technologijas? Panašumų šiuose versluose yra daugiau nei skirtumų, teigia informacinių technologijų verslo žvaigžde vadinamas Ilja Laurs. Nors apie rąstus ir statybas sako mažai teišmanantis, jis nedvejodamas sutiko pusę metų savo patarimais padėti gimtajame Kaune įsikūrusiai medinių namų projektavimo ir montavimo bendrovei „Dreamhouse“. Verslo sėkmės istorijos – SEB banko ir LRT televizijos projekte „Lietuva gali” trečiadienį 21.30 val. per LRT televiziją.

2013-09-24Tikroji Bordžijų klano istorija per BTV

Jau šį trečiadienį BTV eteryje premjera – serialas „Bordžijos“ apie šeimą, kurios pavardė yra korupcijos ir žiaurumo sinonimas jau daugiau nei penkis šimtus metų. Ambicingas serialas apie šią žiaurią šeimyną, kurį apsiėmė kurti HBO, kompanija, kurianti serialus tik su kokybės ženklu, išleidusi tokius šedevrus kaip „Sopranai“ ar „Sostų karai“, žiūrovams pažada tikrą nuotykių kelionę – visos Renesanso meto peripetijos, intrigos, purvini Bordžijos šeimos planai. „Bordžijos“ – trečiadieniais – 23:30 per BTV!

2013-09-23„Šok!” projekte – aistros ir Dievo paieškos

Jau šį sekmadienį prasidedantis LRT nacionalinis šokio talentų konkursas „Šok!“ žiūrovams ruošia neįtikėtiną reginį. Projektas nustebins ne tik dažnam žiūrovui nežinomais šokių stiliais, bet ir spalvingais projekto dalyviais. Savo šokių studijoje dirbančią choreografę ir šokėją 42 m. Aidą į televiziją atvedė noras nebetūnoti kampe, o pasirodyti viešai ir pristatyti daugeliui nežinomą, o jai pačiai iš širdies gelmių išsiveržusį – liturginį šokį.

2013-09-23Balsas, tapęs kūnu – LNK filmų garsintojas Eidvydas Stankevičius nusifilmavo „K11: komisarai tiria“

Atkuriamosios dokumentikos istorijose „K11: komisarai tiria“ sutiko dalyvauti LNK filmų garsintojas ir radijo laidų vedėjas Eidvydas Stankevičius. Jaunam vyrui kartu su kriminalinės policijos pareigūnais teko narplioti korumpuoto politiko ir narkotikų pardavėjo konfliktą. „Su kriminaline policija man reikalų turėti neteko, bet filmuojantis supratau, kad kriminalistas toks pat žmogus, kaip ir visi šalia esantys, tiesa, pats tokio darbo dirbti, ko gero negalėčiau, - nuoširdžiai prisipažįsta E. Stankevičius, - niekada nemėgau konfliktų, niekada nemėgau ginklų, nors rankose yra tekę laikyti ir automatą.“

2013-09-23Modernūs televizoriai: kaip pasiūlos džiunglėse rasti sau tinkamą?

Televizorių gamintojai nuolat atnaujina asortimentą, todėl įžengę į buitinės technikos parduotuvę pirkėjai neretai sutrinka dėl pasirinkimo gausos. Vartotojai pripažįsta, kad daugelis naujos kartos televizoriuose esančių funkcijų eiliniam pirkėjui dar sunkiai suvokiamos. O kokybę iki šiol neretai mėginama pamatuoti pinigais. Buitinės technikos ekspertai perspėja – didžiausias, brangiausias ir daugiausiai funkcijų turintis televizorius gali nuvilti, jei nebus atsižvelgta į pirkėjo poreikius. Kaip geriau suprasti ko, jums tikrai reikia ir ko ieškote?

2013-09-22„Lietuvos balsas“: kaip talentai nugalėjo patyčias

„Lietuvos balsas“ šeštadienį LNK eteryje buvo margas ir nusidriekė net iki Italijos. O kokybiškiausio ir populiariausio muzikos projekto scenoje pasirodę talentai sugebėjo perlipti patyčių sieną ir įrodyti, kad balsas yra galingesnis už žeminančius išvaizdos ar vidinių savybių vertinimus.

2013-09-21Vilniaus geto likvidavimo 70-osioms metinėms – E. Mildažytės dokumentinio filmo premjera (1)

Minint Vilniaus geto sunaikinimo 70-metį, pirmadienį, rugsėjo 23 d. 13 val. LRT televizija kviečia žiūrėti naują Editos Mildažytės dokumentinį filmą „Fanios Vilnius“, kuriame atskleidžiama holokaustą išgyvenusios Fanios Brancovskajos istorija. 91-erių Fania Brancovskaja vienintelė iš savo šeimos išgyveno holokausto siaubą.

2013-09-21Moters balsu uždainavęs Vaidas Bartušas užminė mįslę „Lietuvos balso“ mokytojams

Viena garsiausių ir prestižiškiausių pasaulio operų „La Scala“ – toks yra „Lietuvos balso“ dalyvio Vaido Bartušo, kurį LNK žiūrovai pamatė praėjusį šeštadienį, gyvenimo tikslas. Išgirdus, kaip ryžtingai 21-erių vaikinas taria šiuos žodžius ir pasiklausius jo dainavimo, galima patikėti, kad Vaidas savo svajonę iš tiesų gali išpildyti.

2013-09-20Grožiu pasaulį pakerėjusi „Misis Visata“ Vaida Ragėnaitė bandys sužėrėti savo patiekalais „Skonyje“

„Mane labai suintrigavo visai kitoks, visiškai naujas televizinis šou, - sako „Misis Visata 2009“ Vaida Ragėnaitė, dalyvausianti netrukus prasidėsiančiame didžiausiame kulinariniame šou „Skonis“ per LNK. „Geras skonis – tai ne tik maistas, bet ir gyvenimo džiaugsmas“, - šypsosi moteris.

2013-09-19„Auksinio balso“ miuziklų vakare – Evelinos Sašenko ir Ericos Jennings ašaros (2)

Vieninteliame Lietuvoje tikro garso vokalistų konkurse „Auksinis balsas“ šį šeštadienį – miuziklų vakaras, tapęs tikru išbandymu ne vienam dalyviui. Emocijų protrūkio skambant gražiausiems pasaulio ir lietuviškiems miuziklams nesugebėjo suvaldyti net tokios scenos vilkės, kaip Evelina Sašenko ir Erica Jennings. „Auksinis balsas“ –šeštadienį 21 val. per LRT televiziją. Vedėjai Andrius Rožickas ir Beata Tiškevič.

2013-09-19„KK2 penktadienyje“ susipjovė vienos „Kitokios“ ir kitokios „Kitokios“!

„Nedėkingos blondinukės“, „Pati sakei, kad kiekvienas „pirst“ yra reklama“, „Indrute, dokumentus reikia skaityti“, „Draudžiame Jums naudoti grupės „Kitokios“ pavadinimą“! Jau šį penktadienio vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ nuskambės ne tik šios, bet ir dar žiauresnės frazės. Buvusios grupės „Kitokios“ merginos virto nesutaikomomis priešėmis ir pirmą kartą po barnio susitikusios LNK studijoje viešai išpylė buvusias savo paslaptis bei negailėjo karčių priekaištų viena kitai.

2013-09-19Estiškas požiūris TV1 „Pasivaikščiojimuose”: lietuviai mėgsta savo problemas

Intelektualus, bet kartu labai smagus ir vasariškas pokalbis su Rein Raud per TV1 šeštadienį 15.30. Na, galima įtarti, kad lietuviškai jis taip gerai kalba dėl to, kad jo žmona lietuvė... bet laidoje Reinas to neprisipažins.

2013-09-18„Dviračio šou“ siūlo premjerui įsteigti darbo grupę darbo grupių mažinimo klausimu  (1)

Ketvirtadienį, 20 val. BTV „Dviračio šou“ bus nusiteikę itin ryžtingai. Kūrybinė šios laidos grupė rado svarbų gyvenimo tikslą ir iš karto, ryžtingai, patraukė Vyriausybės link. Aišku, ne šiaip sau pasivaikščioti ar į politikus pasidairyti... BTV „Dviračio šou“ patraukė tiesiai pas visų ministrų pirmininką Algirdą Butkevičių su labai opiu klausimu.

2013-09-18Artūras Paulauskas „Valandoje su Rūta“ apie mirties bausmę: „Aš visada buvau už“

„Aš visąlaik pasisakiau už mirties bausmę. Tai daug ką sustabdo nuo žiaurių nusikaltimų“, - laidoje išklausęs šiurpaus nusikaltimo aplinkybes, pareiškė Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Artūras Paulauskas. Būdamas generaliniu prokuroru 1994 metais jis mirties bausmės pareikalavo „Vilniaus brigados“ vadeivai Borisui Dekanidzei. Dekanidzės sušaudymas tuo metu sudavė smūgį nusikaltėlių pasauliui. Vėliau mirties bausmė Lietuvoje buvo panaikinta.

2013-09-18Rosita Čivilytė ir Miss Sheep BTV laidoje „Yra kaip yra“ baisėjosi Raisos Šarkienės dainomis

Šį ketvirtadienio (rugsėjo 19d.) vakarą naujoje BTV laidoje „Yra kaip yra“ spindinti kaip Kalėdų eglutė Raisa Šarkienė pristato pirmąją savo dainą „Įsimylėjau“. Moteris prisipažins: tapti dainininke ji svajojo nuo vaikystės. Dabar jos svajonės pildosi.

2013-09-18Kauno „Žalgirio“ sezono atidarymas – tiesiogiai per LRT

Rugsėjo 30 d., pirmadienį, „Žalgirio“ arenoje įvyks nepakartojama krepšinio šventė. Naujojo sezono išsiilgę krepšinio gerbėjai galės išvysti ne tik Kauno „Žalgirio“ ir Kazanės „Unics“ dvikovą, bet ir įspūdingą Lietuvos čempionų komandos pristatymą. Tiesioginė transliacija iš Kauno „Žalgirio“ arenos prasidės 18.30 val. per LRT televiziją.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media