2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2013-09-18LNK pristato lenkišką „Komisaro Rekso“ versiją „Komisaras Aleksas“

„Komisaras Aleksas“ – tai lenkiška vieno paties populiariausių pasaulyje detektyvinių serialų versija, sukurta pagal fantastiškos sėkmės sulaukusį austrų ir italų „Komisarą Reksą“, sėkmingai rodomą 110 pasaulio šalių. Nenusakomo žavesio aviganio, persikėlusio iš Vienos į Romą, sumanumu ir nuotykiais žavisi net Kinijos televizijos žiūrovai. Serialas per LNK startuos šį sekmadienį ir bus rodomas šeštadieniais ir sekmadieniais 14 val.

2013-09-13Paskelbti konkursai licencijoms gauti

Lietuvos radijo ir televizijos komisija š. m. rugsėjo 11 d. paskelbė konkursą retransliuoti vieną televizijos programą Klaipėdoje per 45 TV kanalo skaitmeninę stotį, naudojantis UAB „Balticum TV“ teikiamomis siuntimo paslaugomis arba panaudojant savo turimus elektroninių ryšių tinklus

2013-09-11Garso režisieriui Petrui Lipeikai – devyniasdešimt

Rugsėjo 11 dieną Lietuvos kino legenda, garso režisierius Petras Lipeika švenčia 90-metį. Per savo 55 darbo metus Lietuvos kino studijoje bei Lietuvos nacionaliniame radijuje bei televizijoje Petras Lipeika, kurį ir dabar kai kurie garso režisieriai vadina savo Mokytoju, įrašė garsą trisdešimčiai lietuviškų meninių filmų, kelioms dešimtims dokumentinių filmų bei lietuvių kalba įgarsino kelis šimtus meninių filmų.

2013-09-10Beprotiškiausias TV3 naujo sezono šou – „Laikykis!“  (1)

TV3 tęsia naujo sezono staigmenas ir kartu kviečia laukti dar vienos premjeros: netrukus žiūrovams bus pateiktas solidus geros nuotaikos ir juoko užtaisas – beprotiškiausia laida „Laikykis!“ „Tai smagiausias gyvenimo nuotykis dalyvaujantiems ir linksmiausia pramoga žiūrovams, subursianti visą šeimą kartu prie TV ekranų“, – žada projekto kūrėjai, žinoma prodiuserių kompanija „TV Manija“, TV3 eteryje sukūrusi tokius superhitus kaip „X Faktorius“, „Lietuvos talentai“.

2013-09-10“Lietuvos balso“ dalyvė: „Atėjau čia, kad mano tėtis liautųsi gerti...“

Jau šį šeštadienį 19.00 val. LNK gyvos muzikos projekto „Lietuvos balsas“ žiūrovų laukia tikra išgyvenimų drama. Su mama ir močiute Elektrėnuose gyvenanti Raminta Blažytė į sceną lips ne tik norėdama padaryti įspūdį savo balsu, bet ir suteikti jėgų savo sergančiam tėčiui.

2013-09-10BTV naujajame sezone – gausybė filmų, geriausi pasaulio serialai bei išskirtinės laidos

Jau nuo pirmadienio, rugsėjo 16-osios, BTV eteryje – naujojo sezono pradžia, o kartu su ja į šios televizijos eterį atkeliaus geriausi pasaulio serialai, filmai su ryškiausiomis žvaigždėmis bei autorinės laidos, kurios linksmins, kvies susimąstyti ir suteiks progą savo talentą parodyti visiems norintiems.

Trečiadieniais LRT eteryje – unikalus projektas „Ypatingas būrys“

Trečiadienį LRT eteryje – unikalaus pasaulyje projekto „Ypatingas būrys“ laida. Kas savaitę televizijos žiūrovai stebi, kaip neįgaliesiems sekasi įsilieti į kariuomenės kasdienybę ir susidoroti su sudėtingomis kariškomis užduotimis.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media